Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[PREZENTARE] Sunryse

Sunryse
 Share

Recommended Posts

¤ Nume[/nickname]: Sunryse

¤ Vârsta: 18

¤ Țară: Romania

¤ Ocupație: Scoala, anime & CS

¤ O scurtă descriere despre tine: Hmm... Sa incep prin a spune chestii precum aia care au la descriere la profilu de fb: 1.58 (foarte inalta ce-i drept), sagetator, etc ... no =)). Jokes aside: cel mai important lucru e ca imi place foarte mult ciocolata, sa dorm :)) sunt o persoana rabdatoare (in mare parte), sociabila, imi plac animeurile, imi place sa ascult muzica (de regula: rap, rock, trap, dubstep, insa exista si exceptii, depinde...), am facut mai multi ani de cursuri de dans (modern + hip hop) si 1 an de cursuri de chitara (in rest am invatat singura, google ne rezolva mai mereu).

¤ De unde ai aflat de Csblackdevil: Am vazut ceva reclame pe facebook in grupuri random si am fost nevoiti, de curand, sa ne mutam pe o alta comunitate, iar la recomandarea unui admin din stafful nostru am decis sa ne afiliem acestei comunitati.

¤ Jocuri preferate: CS 1.6, CS:GO, TERA, Revelation Online, Blade and Soul, etc... (nu prea mai am treaba cu jocurile dar de regula sunt atrasa de mmorpg-uri)

¤ Server favorit [server doar din comunitate!]: zmx.csblackdevil.com

¤ O poză cu tine (opțional)

Spoiler

vOcsY2H.png

• I love it 2
  • Like 1

14 hours ago, Sunryse said:

¤ De unde ai aflat de Csblackdevil: Am vazut ceva reclame pe facebook in grupuri random si am fost nevoiti, de curand, sa ne mutam pe o alta comunitate, iar la recomandarea unui admin din stafful nostru am decis sa ne afiliem acestei comunitati.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate adminului cu recomandarea!

Bine ai venit in comunitatea noastra! Speram sa te simti ca acasa. Va asteptam si pe serverul nostru de teamspeak: TS3.CSBLACKDEVIL.COM

• I love it 5

WELCOME

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links