Sabecky Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 (edited) ¤ Nume[/nickname]: Sabecky ¤ Vârsta: 15 ¤ Țară: Romania ¤ Ocupatie: Scoala & Gaming ¤ O scurtă descriere despre tine: Imi plac limbile straine [ mai putin franceza ], ascult foarte multa muzica [ rock, rap, lofi hop-hop, dubstep.. ] stau prea mult pe calculator si sunt un tip calm. :)) ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Stiam de multa vreme de comunitate, dar am intrat de abia acum fiindca ne-am mutat server-ul zmx.csblackdevil.com aici. ¤ Jocuri preferate: League of Legends | CS:GO | CS 1.6 | Seria Half-Life | World of Warcraft | Seria Serious Sam | Seria Wolfenstein | Seria Borderlands | Seria Painkiller | Seria Outlast | Seria FNaF | 60 Seconds! | Battlerite | Seria Dead Space | Deceit | Enclave | Seria The Incredible Adventures of Van Helsing | Left 4 Dead 2 | Heroes of Might & Magic | Path of Exile | Seria Diablo | Paladins | Smite | Seria Portal | Warframe | Sleeping Dogs | Watch Dogs | Slay The Spire | TERA | Heroes of The Storm | Black Buccaneer | Antichamber | Seria Call of Duty | Total Overdose | Rogue Trooper | Seria Prince of Persia | The Suffering | Seria Quake | DOOM | Seria Halo | Seria The Elder Scrolls | Seria The Witcher | Seria Dark Souls | Seria Dead Island | Dying Light | Cateva jocuri de la Need For Speed si multe alte jocuri.. :)) ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): zmx.csblackdevil.com ¤ O poză cu tine (optional): Spoiler Edited December 13, 2019 by Sabecky 2 1
Mr.Sebby Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Welcome to our Community! Read rules! ;) T/C
Recommended Posts