andrei.ruginosu Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 ¤ Nickname: Andrei ¤ Nume: Andrei ¤Varsta: 26 ¤ Tara: Suedia ¤ Oras: Ljungby ¤ Jocuri favorite: CS 1.6 si Minecraft. ¤ Emisiuni preferate: Nu am asa ceva. ¤ Filme preferate: Lucifer si Teen wolf. ¤ Ce gen de muzica asculti: Hip hop si Rap. ¤ Ce doresti sa faci în viata: Pai planul este sa ma realizes mai mult decat am visat si sperat vro data. ¤ Actori preferati: Tom Ellis, Tyler Posey, Dylan O`Brien. ¤ Actrite preferate: Meagan Tandy, Inbar Lavi. ¤ Esti Fumator ? / Ce marca de Tigari fumezi: LM lung rosu si FAST. ¤ Mancaruri preferate: Thai si mexican. ¤ Bauturi alcoolice Preferate: Nu beau. ¤ Sucuri preferate: Pepsi si fanta exotic. ¤ În ce Tara ai dori sa Locuiesti: Abu Dabi in hotelul palmier. ¤ Echipa de fotbal preferata: Nu ma uit la asa ceva. ¤ Model auto Preferat: Opel Insignia ¤ O scurta descriere despre tine: Pai am 26 de ani am sotie si copil o fetita de 1 an. Imi place sa pescuesc si sa petrec timpul cu familia mea. In timp liber ma mai joc cs zm si minecraft. ¤ Cum ai auzit de NewLifeZm : De la Ciprian Fondatorul. ¤ Daca ai câstiga 1 milion de dolari, care ar fi primul lucru pe care l-ai face ?: las dona. (Sunt prea multi bani pentru o viata de om, alti au nevoie mai mare)
Premium Master_Kill Posted September 8, 2019 Premium Posted September 8, 2019 Welcome @andrei.ruginosu Bine ai Revenit Pe Server @andrei.ruginosu 1
Recommended Posts