YahoOo Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 ¤ Nume[/nickname]: Marian ¤ Vârsta:¤ 20. ¤ Țară: Romania ¤ Ocupatie: Pai ascult muzica pe yt,ma uit la seriale si statul pe afara cu prietenii. ¤ O scurtă descriere despre tine: Ma numesc Marian si am frumoasa varsta de 20 de ani.Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa comunic cu ei..Imi place sa fac diverse lucruri afara imi place vagabonteala :)),imi place sa ies cu prieteni pe afara caterinca etc.. Nu-mi place sa fiu jignit,mintit,vorbit pe la spate urasc chestia asta,stiind ca si voua ? Si inca ceva stiu ca nu par de 20 de ani,Inaltimea e singurul defect la mine. ! ''Imi place verdele'' ❤️ No hate ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: L-am gasit pe google. ¤ Jocuri preferate: Metin2,cs1.6,cs-go,ets2.Si diferite jocuri pe android. ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Momentan server-ul de respawn...Pe restul nu le-am incercat daca mai sunt . ¤ O poză cu tine (optional): https://imgur.com/undefined
[MC]Ronin[MC] Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) Bienvenido Edited January 30, 2020 by axelxcapo T/C
Recommended Posts