BacK|MaN Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 ¤ Nickname: BacK|MaN ¤ Nume: Alex. ¤ Varsta: 15 ¤ Tara: Romania ¤ Oras: Timisoara ¤ Jocuri favorite: Cs ¤ Emisiuni preferate: N-am ¤ Filme preferate: Home Alone ,The Mask , Ghost Rider [1,2] ¤ Ce gen de muzica asculti:Normala si trap ¤ Ce doresti sa faci în viata: nimic ¤ Actori preferati: n-am ¤ Actrite preferate: n-am ¤ Esti Fumator ? / Ce marca de Tigari fumezi: Nu ¤ Mancaruri preferate:Cartofii prajiti ,macaroane(spaghete) ,Sarmale ¤ Bauturi alcoolice Preferate: Jack ¤ Sucuri preferate: Coca Cola ,Nestea ¤ În ce Tara ai dori sa Locuiesti: New York ¤ Echipa de fotbal preferata: Real Madrid ¤ Model auto Preferat: N-am ¤ O scurta descriere despre tine: Am multe fete =))) Si sunt nou jucator pe acest server ¤ Cum ai auzit de NewLifeZm : Am auzit de mult de server-ul acesta ¤ Daca ai câstiga 1 milion de dolari, care ar fi primul lucru pe care l-ai face ?:M-as muta in New York
LoVe CoMe Back Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Welcome to newlifezm ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ★ ♣
ADAM dz algri Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) welcome Edited April 6, 2018 by adem dz$$$$$
Recommended Posts