Quality Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 ¤ Numele tau: Quality. ¤ Numele adminului: EL LUCIANO ¤ Data si ora: 14.02.2020 / 17:20 ¤ Motivul reclamatiei: Abuz functie [gag aiurea] ¤ Dovada (screenshot sau demo): https://imgur.com/a/gui3YXt ¤ Alte precizari: Unde sunt acele jigniri pentru care merit eu si celalalt player gag? Ai luam Nemesis din comanda, te-am blocat cu /lm dupa care ti-ai dat singur /slay si pentru asta te razbuni pe noi? Acel player vedeai ca nu se ascunde la mod Survivor si se tot plimba cu jetu prin aer tragand in noi si tu nu faceai nimic, de ce? Daca eram eu sau alt player lu-am direct slay. Ca dovada ma dat serverul si pe mine o data Surv mapa trecuta si nici bine nu ma dadusem urlai ca o gasca ""Hide or slay direct"" pe bune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.PirattY Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Hahaha,he even slayed himself as nemesis when he got blocked during nemesis mode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Lucian Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1 oră în urmă, Quality a spus: ¤ Numele tau: Quality. ¤ Numele adminului: EL LUCIANO ¤ Data si ora: 14.02.2020 / 17:20 ¤ Motivul reclamatiei: Abuz functie [gag aiurea] ¤ Dovada (screenshot sau demo): https://imgur.com/a/gui3YXt ¤ Alte precizari: Unde sunt acele jigniri pentru care merit eu si celalalt player gag? Ai luam Nemesis din comanda, te-am blocat cu /lm dupa care ti-ai dat singur /slay si pentru asta te razbuni pe noi? Acel player vedeai ca nu se ascunde la mod Survivor si se tot plimba cu jetu prin aer tragand in noi si tu nu faceai nimic, de ce? Daca eram eu sau alt player lu-am direct slay. Ca dovada ma dat serverul si pe mine o data Surv mapa trecuta si nici bine nu ma dadusem urlai ca o gasca ""Hide or slay direct"" pe bune? dude you spam in chat so much , you get gag 6minute for it. Acum 50 minute, Mr.PirattY a spus: Hahaha,he even slayed himself as nemesis when he got blocked during nemesis mode. my mode, my decision , ok? i hate humans put 10 lasermine to block where is fair-play ? 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 (edited) In poza mea se vede perfect pentru ce primim amandoi gag asa ca lasa minciunile copile si invata sa fi responsabil pentru ceea ce faci nu apeland la minciuni. Orice comanda folosita pe un player fara in motiv intemeiat se considera abuz functie. Daca la tine acest cv ""Admin, you sleep?"" inseamna spam atunci da-ti delete de la viata ca faci umbra pamantului de pomana. Pentru cultura ta generala copilas spam inseamna atunci cand un player repeta o propozitie / cuvant de minim 3 ori in interval de 1 sec la fiecare ala se considera spam, nu o propozitie din 3 cuvinte asa cum ai procedat tu. Inainte sa vb de spam https://dexonline.ro/definitie/spam eu zic sa respecti regulamentul nu sa abuzezi de el si il folosesti in folosul tau, ca din cate vad playeri cu speed.hack si aim.hack joaca ca la ei acasa cu tine pe server. Nu stiu cum de ai ajuns la aceasta functie. Aaaa stai ca stiu cum dar nu are rost sa vb. Edited February 14, 2021 by Quality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudzone Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Lucian , daca serios , baietii au dreptate. 1. Baietii te-au rugat sa dai Slay ca nu face HIDE , daca mai zbura si cu jetul , era clar ca zombie nu au nici o sansa , de aceea si ai fost rugat. 2. Sa dai gag pentru ca ai fost rugat cu ceva , nu cred ca e corect. 3. Ceea ce tine de faptul ca urasti oamenii care blocheaza , deci , pe bune ? Ti-a fost jale sa le dai si tu sa faca ammo baietii ? Deci , scuze fratica , dar , consider ca comportamentul tau nu a fost corect. P.S: Poate ai ,cumva salvat vreun screen cu injuraturile lor ? Quality: Pentru attack la persoana poti lua advertisement , te rog sa eviti termenii de genul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.PirattY Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 5 hours ago, L U C I A N - said: dude you spam in chat so much , you get gag 6minute for it. my mode, my decision , ok? i hate humans put 10 lasermine to block where is fair-play ? 🙂 Hahahhahahaahhaahahahah i can’t believe you are still here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quality Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 (edited) 1 hour ago, Gudzone said: P.S: Poate ai ,cumva salvat vreun screen cu injuraturile lor ? Quality: Pentru attack la persoana poti lua advertisement , te rog sa eviti termenii de genul. Nu are mane nici o dovada cu injurii sau vreun motiv pentru acele gag-uri deoarece nu i sa vb urat si nici la misto nu a fost luat sau instigari la cearta. Pur si simplu i sa zic "Admin dormi?" si pentru asta da gag? Adevaratul motiv a fost ca runda trecuta pana in gag si-a luat neme din comanda si eu impreuna cu altii 2 l-am blocat cu LM-uri dupa care isi da singur slay iar urmatoarea runda luam gag. Cum se face ca primim gag doar eu si celalalt player care noi doi il blocasem? Ce fel de functie are el cand nici Ban List nu detine. iar legat de AV Gudzone nu este nici o problema, fata de el eu unu imi asum pentru ceea ce zic si ce fac. Edited February 14, 2021 by Quality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-ImmoRtal^ Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 @myCro its your decision 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Lucian Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Acum 18 ore, Quality a spus: Nu are mane nici o dovada cu injurii sau vreun motiv pentru acele gag-uri deoarece nu i sa vb urat si nici la misto nu a fost luat sau instigari la cearta. Pur si simplu i sa zic "Admin dormi?" si pentru asta da gag? Adevaratul motiv a fost ca runda trecuta pana in gag si-a luat neme din comanda si eu impreuna cu altii 2 l-am blocat cu LM-uri dupa care isi da singur slay iar urmatoarea runda luam gag. Cum se face ca primim gag doar eu si celalalt player care noi doi il blocasem? Ce fel de functie are el cand nici Ban List nu detine. iar legat de AV Gudzone nu este nici o problema, fata de el eu unu imi asum pentru ceea ce zic si ce fac. * 1 la mana nu te intereseaza persoana mea, da? daca am banlist sau nu. , esti cumva fondator aici si nu stiu eu? asa ca vezi-ti de treaba ta. * Vezi ca nu stii ce zici : "eu impreuna cu altii 2 l-am blocat cu LM-uri, cum se face ca primim gag doar eu si celalalt player care noi doi il blocasem?" sunteti 2 sau 3? ... * Imi asum ca am gresit cu slay-ul dar asta este ... iau odata mod la cateva zile din zp_ si am vrut sa joc si eu putin ... si ma trezesc cu block nu din 2-3 lm , din 6 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
myCro Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Haideti sa functionam pe baza regulamentului si a dovezilor Self-slay pentru block = nu este specificat in regulament, nu este sanctionabil. Gag ... aici este discutabil de cat de insistenti ati fost la adresa lui, poate ambele tabere au gresit, daca se mai repeta situatia putem sa analizam mai bine(adica atunci cand se intampla, daca se mai intampla, sa continui sa depui reclamatii si daca intradevar este dovedit faptul ca greseste, sanctionam). lucian, am sa te rog politicos sa iei in considerare mai mult jucatorii de pe server... mai mult decat pana in momentul de fata, sper sa ma intelegi, datorita lor suntem aici si nu era nevoie sa le acorzi gag de 6 minute, maxim se puteau 2-3 minute, iar daca veneau cu gura mare aveai dreptul la mai multe. De asemenea asupra acuzatilor de faptul ca in timpul unui mod ai lasat de izbeliste totul... mi se par exagerate, dar te rog frumos sa iei in considerare, cum probabil o si faci, si acest aspect. Stiu cum este sa vi de la munca ostenit sau sa ai o zi mai grea ori sa vrei sa te bucuri de ambient si sa te distrezi, iar acest lucru o sa te sfatuiesc sa il faci in considerare, nu iti redu din distractie, dar ia in considerare ce am zis pentru ca jucatorii nostrii trebuiesc respectati, indiferent de situatie. quality, am sa te rog sa iei in considerare sa tratezi subiectul mai simplu, a fost vorba decat de un gag care intradevar a fost o afisare de putere asupra ta, dar daca stam sa ne gandim, amandoi va puteati evita bine-mersi, ia in considerare ca sunt admini care muncesc mai mult sau mai putin si sunt convins ca nu ai cum sa ii stii exact 100% care cum e, iar fiecare are momentele sale, bune, rele, asadar acorda si tu intelegere mai des, te rog. Sper ca v-am lamurit, nu v-ati dat in cap si incercati sa va intelegeti, haideti sa ne bucuram impreuna de ceea ce avem la dispozitie. Edited February 15, 2021 by myCro 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts