Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Request Recruitment [Solutioned]

KingLV CSBD
 Share

Recommended Posts

uviTR2Y.png Nick: KingLV CSBD
uviTR2Y.png Nume real: Igor 
uviTR2Y.png Cati ani ai?:  21 de ani
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): CS:GO , CS 1.6 , GTA 5 , DOTA 2 , DOTA 1 , Mistical Universe si altele .
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): La moment sunt in Irlanda , Dublin .
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sincer nu imi place sa ma auto-descriu dar , sunt un baiat cuminte de felul meu , pana sunt calcat pe nervi 😄 , injur foarte des cand sunt nervos, imi place sa imi fac cat mai multi prieteni, imi place sa stau la PC cat de mult pot, sunt si muncitor pentru mine, adica nu degeaba sunt in Irlanda. Aici muncesc, imi fac viitorul meu 🙂 Imi plac foarte mult hainele de firma, dar nu din alea de mii de euro,

asa mai simple, cum ar fi PUMA, NIKE, McKenzie si altele .
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Pai sunt vorbaret, prietenos, ascultator( doar cand vreau eu )
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Injur foarte des, nervos, putin complicat .
uviTR2Y.png Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Resposabilitatea in viata virtuala am avut si am. La moment detin un server de CS 1.6 pentru care sunt responsabil si trebuie sa il mentin intr-o forma buna .

In viata reala, responsabilitati am avut in domeniul constructiei, ca exemplu mini-sef . Am avut cativa oameni pe care ii conduceam si tot in acelasi moment munceam si eu in rand cu ei .

uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Pai nu am fost activ pe nici o categorie, doar pe ShadowsZM dar aia nu se pune.
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: Nustiu , pana cand o sa ma mai gandesc, poate imi gasesc vreo categorie .
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Limba engleza nu o pot vorbi nici mai bine de 50%, in scris ma descurc mult mai bine fara a folosi Google Translate si altele .

Limba rusa o cunosc dar la fel nu o pot vorbi bine .
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?:  FULL

uviTR2Y.png Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Cum am fost si in trecut cu activitatea asa voi fi si acum . Un grad nu ar trebui sa schimbe chiar multe de aceea zic asta .

Eu sunt activ si fara moderator, deci asa voi fi mereu . 
uviTR2Y.png Metode pentru contact: TS3 / FORUM .
uviTR2Y.png Ultima cerere:  Nu am facut o alta cerere in trecut .

• Choco 1

Salut! 

Mi-am făcut eu curaj sa-ti răspund primul tot în română! 

In primul rând aș vrea să-ți spun că mă bucur că-ți dai interesul pentru această comunitate (ma refer ca ai server), dar pentru a avea grad pe această comunitate ar trebui sa fii măcar într-unul din proiectele comunității(Gamblers ; Journalist ; G. O. G, ETC), asta însemnând ca "activitatea" unde activezi tu la serverul tău nu se pune! 

Îmi pare rău, sper să-ți începi activitatea dacă vrei acest grad! 

Baftă! 

:contra:

Salut, pentru prima data trebuie sa fii in proiectele CSBD (Journalist,Gamblers,Devil Harmony,Devil Memoir,VGR,G.O.G), dupa se face cerere Moderator, dar pentru acest lucru iti trebuie activitate Forum / TS3.

Din partea mea ai :contra:, astept din partea ta activitate 😉

Salut, @KingLV CSBD  !

Pentru inceput vreau sa-ti spun ca esti un manager bun, avand in vedere statisticile serverului ShadowsZM, chiar iti multumesc pentru ca te ocupi si esti capabil de a-l intretine. Insa din pacate, atributiile unui moderator sunt altele.. diferite de partea serverlor. Pentru inceput iti recomand sa intri intr-unul dintre proiectele comunitatii (ex: Guardians of Gaming, Devil Harmony, vGame Reviewers, s.am.d.) si sa incepi sa-ti creezi un obiectiv zilnic in acestea (activitate).

Te astept cu mare placere sa revi cu o noua cerere peste 30 de zile, cu cerintele indeplinite.

Momentan, cererea este respinsa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links