Sari la conținut

Amnez!cu

Manager CS 1.6
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

8 Iron IV

Vizitatori Recenți Profil

488 citiri profil
 1. Rejected. Make the hours if you want admin . Topic Closed.
 2. hi amnez

   l have collected 1800minutes on zombie highlife server and they said that will get you free admin

  1. .Straju

   .Straju

   Do a request here amigo 

    

  2. algerian gamer

   algerian gamer

   is it just like this?

 3. Sorry about that, "NewBie?". Once again, if you don't know how to do your job, why do you come to ask for admins? The admin in question will be deleted. NewBie ?, we apologize for the nonsense made by the gentleman in question. Topic Closed !
 4. You have to learn to read the rules, and after that you can make a request. When you learn to read the rules, you will probably be ready to be admin on this server. Read the rules and come back in 2 weeks with a request. Rejected. Topic Closed!
 5. ACCEPTAT. PM cu detaliile tale. Topic Closed !
 6. I hope to be a good one. PM with your nick and pass. Topic Closed !
 7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 9. In primul rand vreau sa va mulțumesc tuturor pentru gandurile bune. Vreau sa vă spun ca au fost momente foarte dificile in a duce serverul unde este acum, dar niciodata nu am renuntat, stiind ca in cele din urmă o sa ajungem unde ne-am propus. Vă mulțumesc tuturor adminilor pentru munca depusă pe server, pentru toata activitatea voastră, pentru toate clipele frumoase petrecute cu voi. Imi pare rău ca nu am fost mereu pe server langa voi, dar stiu ca unul dintre cei mai calculati si mai inteligenți oameni, @Amaranth a fost mereu aici şi ştie ca am facut tot posibilul sa fiu cat
 10. Un baiat deosebit, un baiat cu un caracter extraordinar, ce sa mai "Perfect boy" . "Sa nu uiti ce ai promis, ca m-au durut randurile astea"
 11. Cum adica nu are treaba ca n-are ore? Pai ce suntem aici? Pentru ce mai sunt puse cererile alea acolo? de ochii lumi? Plus ca nu a citit cuvantul cheie. Aici nu se dau admine pe "Pile", daca corespunzi cererilor iei admin, daca nu la revedere. Sa fie clar pentru toata lumea, cine nu respecta cerintele de mai sus sa nu mai vina sa faca cerere pentru admin. Esti respins pana faci orele si inveti sa citesti regulamentul. Topic Closed !
 12. I will give you a slot for now untill u get more experience to speak and handle the people:) Topic Closed !
 13. Bun raspuns acolo , Gigi. Atata timp cat un admin iti spune de 100 de ori ca nu are nimic respectivul, pentru ce dumnezeu mai veniti cu reclamati de 2 lei? Daca crezi ca adminul in cauza aa gresit, pune mana si fa un demo si arata unde a gresit.

ABOUT US

uJJi7R6.png

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 60.000 members in continuous expansion, coming from different parts of the world. For this reason we consider ourselves, an international gaming community where members have the opportunity to know and interact with each other.

Donate for a beerbeer-icon.png

 

QUICK LINKS

Topics

×
×
 • Creează nouă...