Jump to content
Facebook Twitter Youtube

D3STR0Y3R

Members
  • Posts

    352
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

7 Followers

About D3STR0Y3R

  • Birthday 01/03/2001

Title

  • !>^$uP3r*MoD3r@tT0r ^<! --> $3cT1oN Zombie - ZM

Contact

  • Skype
    D3STR0Y3R
  • Website URL
    http://csblackdevil.com/forums/index.php?/profile/45240-d3str0y3r/

Informations

  • Gender
    Male
  • Interests
    Unii oameni mereu vor arunca cu pietre în calea ta .
    Depinde de tine ce vei face cu ele .
    Tu esti arhitectul propriei tale vieți..! :D
  • City
    Sighetu Marmatiei

Recent Profile Visitors

1,958 profile views

D3STR0Y3R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

83

Reputation

  1. ۞ COME ON SERVER !!!

    ۞ IP:89.44.246.115:27015

    ۞ ZM.CsBlackDevil.Com

  2. WOW chiar 11 ani a implinit Half Life 2 este foarte frumos si jocul toti il joaca si este po[CENSORED]t cred ca dupa mine nu exista om ( Baieti ) care sa nu-l joace !
  3. Este foarte tare din punct de vedere si este si foarte inpresionant fapt pentru care companiile au avut vanzari mari !
  4. Pai este un joc destul de spectaculos dar si putin vechi da cu asta il face mai bun !
  5. Adam se întoarce în peșteră foarte târziu. Eva, care nu dormea, începe să facă o criză de gelozie: – Dar unde ai umblat toată ziua? Spune drept, ai fost la alta? Adam o privea și asculta foarte atent tot ce spunea Eva. La un moment dat, se enervează și îi răspunde: – Femeie, ești singură pe lume, cum să merg la alta dacă exiști doar tu? – Aha… răspunde Eva scurt și se culcă. Noaptea, în timp ce dormeau, Adam simte cum este gâdilat pe spate: – Ce faci Eva acolo? Termină că mă gâdili! Eva foarte concentrată: – Taci că mă încurci! – Dar ce faci femeie? – Tu ce crezi că fac? Îți număr coastele!!!
  6. Un om extenuat merge la psihiatru și îi spune: – Domnule doctor nu mai pot, vă rog să mă ajutati cumva. De fiecare dată când adorm visez că împing cinci TIR-uri de la Cluj la Mureș și după aceea de la Mureș la Cluj. Dimineață mă trezesc foarte obosit. Medicul își răsfoiește cărţile, analizează, se gândește puțin și spune: – Nici o problemă, data viitoare înainte sa te culci îți imaginezi că împingi cele cinci TIR-uri doar de la Cluj la Mureș, că vin eu și le împing de la Mureș la Cluj. Sperând că va funcționa, omul pleacă. Nu după mult timp apare încă un om. Și el se plânge medicului: – De vreo lună încoace mă trezesc terminat domnule doctor. În fiecare noapte am același vis, în care fac dragoste cu zece femei superbe. Ce să ma fac? Eu chiar nu mai suport! Sunt foarte extenuat! – Simplu, înainte să te culci imaginează-ți că faci dragoste doar cu cinci, iar cu celelalte cinci femei fac eu dragoste. Crede-mă că aș face eu cu toate zece dar mai am și de împins cinci TIR-uri de la Mures la Cluj.
  7. Un bărbat cumpără un robot inteligent care detecta când cineva spune o minciună. Bucuros de achiziție merge acasă și începe să îl testeze în timpul cinei. – Fiule, unde ai fost tu astăzi? – La școală, apoi am venit acasă! Robotul îi trage o palmă zdravănă. – Scuze, am fost la școală iar apoi am fost la un coleg și am învățat! Robotul iar îi trage o palmă. – Scuze, ne-am uitat la un film! – Ce film? întreabă tatăl. – Desene… Robotul îi mai trage o palmă așa că băiatul se corectează: – La filme deocheate! Tatăl cu un zâmbet în colțul gurii îi spune: – Mă băiatule, la vârsta ta eu nu mă uitam la așa ceva! Robotul îi trage o palmă bărbatului. Soția începe să râdă și spune: – Vezi amărâtule, se vede că este băiatul tău! În acel moment robotul o plesnește!

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links