Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Parere Staff si comunitatea CsBlackDevil

REVAN
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Este o comunitate destul de po[CENSORED]tă,cu un staff matur şi care te ajută dacă ai nevoie de ceva.

Singurul lucru care nu-mi place e că nu este activitate aşa de mare pe chat... să mai facem şi noi o bârfă.

În rest,este un staff de nota 10. :) 

• I love it 1

Guest DependenTT

Un staff bun ca zic asa.. 

Ce nu imi place e ca sunt la mana la alti.

si cand spun asta ma refer la serverele de zombie.

Respect pentru Mr.Love si Sethhh baietii de nota 10.

Edited by KENZO!
warn +2 / post-hunt

• 2 weeks later...

Trecand peste unele chestii si peste trecutul meu cam "patat" pe forum , toate decizile care s-au luat in ceea ce ma priveste pe mine au fost intr-o oarecare masura corecte

Anul 2013 , anul in care m-am simtit cel mai bine si implinit pe forum , de la un simplu membru cu 30 de posturi , in doua luni am ajuns sa detin un server care a ajuns pe 200 mondial si o luna mai tarziu , daaaa , ce asteptam eu de mult , moderator frate :)

Tot ce pot sa zic , nu mai activasem ca moderator pe platforma IPB niciodata. Imi aduc aminte si acum cum imi pierdeam noptiile pe forum pentru a invata cu ce se mananca aceasta platforma.

Imi aduc aminte cate pluginuri am editat , doar pentru acest grad si tot nu am crezut ca voi avea ocazia de a fi intr-o echipa atat de matura si minunata

O zi ca ori care alta , vara anului 2013 cand deodata Mr.Love imi spune pe messenger : succes , ai grija ce faci , nu abuza si nu lua membrii peste picior

Ce sa zici la o asemenea fraza , da , corect , abosulit nimic. Stateam si ma uitam la monitor si ma intrebam unde am gresit , ce s-a intamplat , eu fiind acea persoana calma , cu bun simt. Mi-am facut curaj si am intrebat ce s-a intamplat , nu imi dadea de banuit , a vrut sa faca o surpriza din asta si ce pot sa zic , i-a reusit , o ora n-am fost bun de nimic , am stat si imi admiram numele , mic si verde

De atunci prietenii s-au inmultit , deveneam din ce in ce mai "po[CENSORED]r".

Nu o sa uit niciodata acele persoane care mi-au fost aproape mereu.

Va salut cu un deosebit respect dragi fosti colegi daca imi permiteti :)) , Seth , Love , lumix , dvl aditza , kleopatra , dj.kim , yo.nutz , loading  revan si mai sunt o gramada , dar sincer i-am cam uitat

Aa da , mi-am adus aminte si numele "batranului " , mace :) Te salut prietene daca citesti asta :))

A venit vremea de a lua o decizie importanta .... de a renunta la postura de moderator. De atunci relatia mea cu majoritatea s-a racit , fiecare ne-am vazut de drum si asta a fost

Ce pot sa zic , sunt bucuros pentru sansa oferite , de a ma intoarce printre voi , nu cred ca am suparat pe nimeni si majoritatea probabil ma mai stiti

Va salut dragii mei , sper ca de acum sa fie totul ca inainte , totul roz si frumos

Sa fim si noi in rand cu lumea , imi place fiindca exista csbd

Oricare amanunt face acest forum cat mai frumos si fiecare membru a contribuit cu ce a putut

Decizia luata am sa o regret poate mult timp , dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul , nu ? :))

O mica povestioara , ora 6 , parca asa vrea Dumnezeu ... exact acum un an tot asta faceam si exact pe acelasi forum , exact la ceasi ora , exact in aceasi luna

Unii vreti activitate si grad , insa pentru asta trebuie sa va ocupati fiecare in parte , schimbarea vine de la voi , nu de la ceilalati. Puterea exemplului domina totul , vrei sa fie bine , schimba-te si tu in bine si totul va fi roz

Pentru sansa oferita , vorbele nu-si mai au rostu , as putea sa scriu inca 10 topicuri tot pe aceasi tema

Trecutul nu se poate schimba , dar omul se mai schimba

Va pup :*

Respectati fiecare membru al echipei , de vorbit e usor , dar un moderator munceste de 10 ori mai mult ca un membru

Edited by Cristianu
  • I love it 3

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

E o comunitate ok, asa cum s-a zis mai sus, ocupatia lor principala sunt problemele tehnice legate de forum.Staff-ul este in proportie de 75% ok, mai trebuie unii trasi de par ca sa nu doarma pe ei, in rest, nu vad de ce nu ar fi o comunitate de TOP.Mult succes in continuare, si toate cele bune.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nu imi place ca , uneori acele persoane te dezamagesc si isi neglijesc raspunderile. Putina copilarie pe acolo , dar copilarie de 3-4 ani.

Ne poţi expune un exemplu? Şi cum ai ajuns la concluzia că în staff-ul CSBD fac parte copii? Chiar dacă unele persoane din staff nu sunt majore asta nu înseamnă că aceste persoane nu prezintă o maturitate demnă de a face parte din staff-ul CSBD.

La felul în care te-ai exprimat în ultima propoziţie putem deduce că dumneata ai gândirea unui copil, nu staff-ul meu.

• I love it 1

Cel mai bun staff intalnit de mine pana acum . Un staff UNIT,SOCIABIL,SARITOR atunci cand ai o problema .

Fondatorii (Mr.Love,Loading,Lumix ...) isi dau foarte,foarte mult interesul pentru acesasta comunitate si tot cea ce este legad de problemele membrilor ,serverelor ... 

MULTA BAFTA !

Sa ajungeti numarul 1 !

CoL4 ,[Membru] CsBlackDevil.Com 

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links