Jump to content

SpawN..

Members
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

About SpawN..

  • Birthday 10/18/1995

Informations

  • Gender
    Male

Contact

  • Yahoo
    PM
  • Skype
    Doar cu ocazi speciale!

Recent Profile Visitors

1,775 profile views

SpawN..'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

100

Reputation

  1. Vand cont de steam cu 108 jocuri.Steam-ul are level 11,are walet-ul activat + 5euro : http://i.imgur.com/izgHXSB.png Accept si schimb cu un alt cont de steam +o diferenta sau iteme de cs:go. Contu are si ceva iteme de cs:go,puteti vedea in inventar Pretu este: 25 euro paysafecard/30euro paypal / 150 de lei bancar Daca vreti sa vedeti steam-ul il puteti vedea aici: http://steamcommunity.com/id/SeaLxD Ma puteti contacta: evident_indungi@yahoo.com Steam: http://steamcommunity.com/id/SeaLxD ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [!] - Nu dau primu ! [!] - Accept intemediar !
  2. Stiu ca o sa iau warn,dar nu faceti cu el tranzacti,este tepar obosit,va spun din propia experienta,daca vreti teapa faceti cu el trade
  3. Imi cer scuze,nu stiu unde imi era capu.
  4. ø Nume Produs:Gift cs:go, ø Modul de plată (Paypal, SMS, transfer bancar):Paypal,psc,sms ø Sumă (preţul maxim cu care doriţi să achiziţionaţi produsul):6-7 euro. Nu dau primu,sunt din 2013 pe comunitate,deci nu va ganditi ca o sa primiti teapa. Nu vreau cont de cs:go,doar gift Ma puteti contacta la cs.david90
  5. Ai venit sa te razbuni pentru ca am zis adevaru?=))),ce copil disperat si [CENSORED] esti. Am vandut cu succes steamu,puteti inchide topicu.
  6. Nu recomanda,e mare tepar ! -rep Dute si canta la alta masa cu oferta ta si cu steamu ala expirat,nici macar 50 de lei nu merita )
  7. UP ! Accept paysafecard,orange,cosmote,vodafone !
  8. La cod Paysafe fac redurecere 1 euro -->Care are cod paysafe ii vand steamu cu 4euro
  9. Mai mucosule,Ce-ai vrut sa cumperi tu?ca tu n-ai bani sa mergi la o toaleta publica,tu ai postat in topicul meu sa te caut eu te-am cautat,si pentru ca vand eu steamu asta e treaba mea,nu ma imbogatesc de la 5-6euro.Deci te rog frumos nu mai posta aici ca te faci de ras,daca ti-am dat ceva teapa fa-mi o reclamatie.
  10. Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu.
  11. Nu ofer primu,nici un vanzator de steam nu ofera primu,ps:NU VENITI LA MINE SA IMI ZICETI:INTRA LA MINE IN PC SA VAD STEAMU,ETC...PRIMITI IGNOR Oferta inca mai este valabila !!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.