nubz Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 (edited) e ok Edited July 24, 2014 by KENZO! warn +2 / post-hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel02 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Imi place ca este o comunitate foarte frumoasa,po[CENSORED]ta,staff de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolex @ GFX Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Imi place stafful pentru ca este unul primitor , cand ai nevoie de ajutor nu te lasa balta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Imi place comunitate,pentru ca vad ca Administratori isi dau tot interesu sa o duca cat mai sus. RESPECT !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Africanu ;x Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Un staff bun ca zic asa.. Ce nu imi place e ca sunt la mana la alti. si cand spun asta ma refer la serverele de zombie. Respect pentru Mr.Love si Sethhh baietii de nota 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoKer96 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 parerea mea despre staff este una pozitiva deorece este unul serios care ne ajuta la diverse probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTaR# Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 O comunitate bine infintata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aysha Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Este o comunitate destul de po[CENSORED]tă,cu un staff matur şi care te ajută dacă ai nevoie de ceva. Singurul lucru care nu-mi place e că nu este activitate aşa de mare pe chat... să mai facem şi noi o bârfă. În rest,este un staff de nota 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaine.. Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Mda ce parere sa mai am eu la atatea banuri la activ )) , dar e ok imi place comm unii dau grade asa pe pile in rest e ok. Keep It Alive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DependenTT Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 (edited) Un staff bun ca zic asa.. Ce nu imi place e ca sunt la mana la alti. si cand spun asta ma refer la serverele de zombie. Respect pentru Mr.Love si Sethhh baietii de nota 10. Edited July 24, 2014 by KENZO! warn +2 / post-hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAAANKYBAWS Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Un staff cu o echipa foarte seriosa, capabila, matura si dornica sa ajute alti oameni, si sa duca acest domeniu de gaming in topuri! P.S: Mr.Love & KENZO, sunt baza! ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiP! Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 (edited) Trecand peste unele chestii si peste trecutul meu cam "patat" pe forum , toate decizile care s-au luat in ceea ce ma priveste pe mine au fost intr-o oarecare masura corecte Anul 2013 , anul in care m-am simtit cel mai bine si implinit pe forum , de la un simplu membru cu 30 de posturi , in doua luni am ajuns sa detin un server care a ajuns pe 200 mondial si o luna mai tarziu , daaaa , ce asteptam eu de mult , moderator frate Tot ce pot sa zic , nu mai activasem ca moderator pe platforma IPB niciodata. Imi aduc aminte si acum cum imi pierdeam noptiile pe forum pentru a invata cu ce se mananca aceasta platforma. Imi aduc aminte cate pluginuri am editat , doar pentru acest grad si tot nu am crezut ca voi avea ocazia de a fi intr-o echipa atat de matura si minunata O zi ca ori care alta , vara anului 2013 cand deodata Mr.Love imi spune pe messenger : succes , ai grija ce faci , nu abuza si nu lua membrii peste picior Ce sa zici la o asemenea fraza , da , corect , abosulit nimic. Stateam si ma uitam la monitor si ma intrebam unde am gresit , ce s-a intamplat , eu fiind acea persoana calma , cu bun simt. Mi-am facut curaj si am intrebat ce s-a intamplat , nu imi dadea de banuit , a vrut sa faca o surpriza din asta si ce pot sa zic , i-a reusit , o ora n-am fost bun de nimic , am stat si imi admiram numele , mic si verde De atunci prietenii s-au inmultit , deveneam din ce in ce mai "po[CENSORED]r". Nu o sa uit niciodata acele persoane care mi-au fost aproape mereu. Va salut cu un deosebit respect dragi fosti colegi daca imi permiteti ) , Seth , Love , lumix , dvl aditza , kleopatra , dj.kim , yo.nutz , loading revan si mai sunt o gramada , dar sincer i-am cam uitat Aa da , mi-am adus aminte si numele "batranului " , mace Te salut prietene daca citesti asta ) A venit vremea de a lua o decizie importanta .... de a renunta la postura de moderator. De atunci relatia mea cu majoritatea s-a racit , fiecare ne-am vazut de drum si asta a fost Ce pot sa zic , sunt bucuros pentru sansa oferite , de a ma intoarce printre voi , nu cred ca am suparat pe nimeni si majoritatea probabil ma mai stiti Va salut dragii mei , sper ca de acum sa fie totul ca inainte , totul roz si frumos Sa fim si noi in rand cu lumea , imi place fiindca exista csbd Oricare amanunt face acest forum cat mai frumos si fiecare membru a contribuit cu ce a putut Decizia luata am sa o regret poate mult timp , dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul , nu ? ) O mica povestioara , ora 6 , parca asa vrea Dumnezeu ... exact acum un an tot asta faceam si exact pe acelasi forum , exact la ceasi ora , exact in aceasi luna Unii vreti activitate si grad , insa pentru asta trebuie sa va ocupati fiecare in parte , schimbarea vine de la voi , nu de la ceilalati. Puterea exemplului domina totul , vrei sa fie bine , schimba-te si tu in bine si totul va fi roz Pentru sansa oferita , vorbele nu-si mai au rostu , as putea sa scriu inca 10 topicuri tot pe aceasi tema Trecutul nu se poate schimba , dar omul se mai schimba Va pup :* Respectati fiecare membru al echipei , de vorbit e usor , dar un moderator munceste de 10 ori mai mult ca un membru Edited August 3, 2014 by Cristianu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero16 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Super nu am ce spune e cea mai tare comunitate !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Super communitatea si inca este in dezvoltare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarameL Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Am aruncat cate un ochi prin toate categoriile mai importante si din ce am vazut va ocupati de probleme legate de forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiavoL. Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Imi place ca este un staff activ o atmonsfera buna si multe sv in comunitate sigur comunitatea este in dezvoltare dar pun pariu ca va ajunge cea mai buna din lume!!!! :D Continuati !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThunderJB Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 E o comunitate ok, asa cum s-a zis mai sus, ocupatia lor principala sunt problemele tehnice legate de forum.Staff-ul este in proportie de 75% ok, mai trebuie unii trasi de par ca sa nu doarma pe ei, in rest, nu vad de ce nu ar fi o comunitate de TOP.Mult succes in continuare, si toate cele bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FawnApollo Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 O comunitate foarte bine organizată , staff & suport activ. Foarte multe servere , câteva și în top 10 GT ceea ce este unic doar la voi. Bravo sper să ajungeți cât mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lExow. Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Best community ! staff de nota 11 , forum bine organizat . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Imi place ca sunt acele persoane cu potential care merita si sunt dispuse sa faca acel efort pentru comunitate Nu imi place ca , uneori acele persoane te dezamagesc si isi neglijesc raspunderile. Putina copilarie pe acolo , dar copilarie de 3-4 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAmP Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Forumul este bine organizat , staful este foarte activ pe langa asta imi place ca aveti multe servere Va urez mult succes in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Nu imi place ca , uneori acele persoane te dezamagesc si isi neglijesc raspunderile. Putina copilarie pe acolo , dar copilarie de 3-4 ani. Ne poţi expune un exemplu? Şi cum ai ajuns la concluzia că în staff-ul CSBD fac parte copii? Chiar dacă unele persoane din staff nu sunt majore asta nu înseamnă că aceste persoane nu prezintă o maturitate demnă de a face parte din staff-ul CSBD. La felul în care te-ai exprimat în ultima propoziţie putem deduce că dumneata ai gândirea unui copil, nu staff-ul meu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoL4 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Cel mai bun staff intalnit de mine pana acum . Un staff UNIT,SOCIABIL,SARITOR atunci cand ai o problema . Fondatorii (Mr.Love,Loading,Lumix ...) isi dau foarte,foarte mult interesul pentru acesasta comunitate si tot cea ce este legad de problemele membrilor ,serverelor ... MULTA BAFTA ! Sa ajungeti numarul 1 ! CoL4 ,[Membru] CsBlackDevil.Com Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTq Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 E o comunitate foarte ok din toate punctele de vedere, staffu exceptional nimic de reprosat nimanui tot atat de primitoare ca acum 4-5 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Lucian Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Staff de nota 10+ . Sethh. + Mr.Love + KENZO! baza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts