Jump to content

Recommended Posts

Posted

Model

uviTR2Y.png Nick:  SKYFALL
uviTR2Y.png Nume reak  Adrian
uviTR2Y.png Cati ani ai?
: 21
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele):  Counter Strike 1.6 zilnic, CS:GO, Call of Duty, FIFA , L4D2
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras):  Romania , Sibiu
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Nu prea îmi place să mă descriu, prefer să-mi demonstrez calitățile, dar că așa propune modelul : sunt amabil , social , îmi place să mă implic si sa ajut, respect pe cel ce mă respectă 

Noteaza cateva din calitatile tale: am enumerat mai sus
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Lăsător , pun la suflet orice lucru minusculn, cateodata fac ce simt fără a gândii de 2 ori înainte.
uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): categoria Counter-Strike 1.6, dețin server-ul THUNDERZM cu care mă mândresc oarecum în aceasta comunitate si nu numai.
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): World of Games (Doresc să mă implic în special în secțiunea de giveaway-uri)
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Ma descurc bine , spre foarte bine.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da.
uviTR2Y.png Metode pentru contact: TeamSpeak3 , steam : misterlove1000,  PM forum.
uviTR2Y.png Ultima cerere:  Este prima pe această comunitate. 

• I love it 4
Posted
Acum 6 minute, SKYFALL a spus:

uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): World of Games (Doresc să mă implic în special în secțiunea de giveaway-uri)

Salutare, cum ai putea sa te implici in sectiunea de givaway-uri ca "moderator"?

Ce vreau sa zic e, ca poti sa faci si giveaway-uri fara sa fi un moderator

Posted
1 minute ago, robila said:

Salutare, cum ai putea sa te implici in sectiunea de givaway-uri ca "moderator"?

Ce vreau sa zic e, ca poti sa faci si giveaway-uri fara sa fi un moderator

Hai sa-ti dau un mic exemplu , domnule robila, zilele acestea eu am facut un giveaway cu un cont steam CS 1.6, specificând clar , ca cei ce vor sa participe la acest giveaway sa respecte urmatoarele : numerele alese sa fie in ordine si consecutive de la 1-60. Bineînțeles că nimeni nu a ținut cont de treaba aceasta. 

Ei, cu siguranță un moderator, global-moderator era ideal sa rezolve aceasta problemă, nu să stau cu topic-ul deschis , neștiind ce să fac. Sper că ai înțeles unde vreau să bat , nu am zis "EXCLUSIV" sectiunii Giveaways , am specificat clar , responsabilitate pe tot ce ține de World of Games. Mulțumesc. 

Posted

Salut

If you are interested in world of games, why not apply for journalist first? in what others sections are you interested?

Posted
Acum 6 minute, SKYFALL a spus:

Hai sa-ti dau un mic exemplu , domnule robila, zilele acestea eu am facut un giveaway cu un cont steam CS 1.6, specificând clar , ca cei ce vor sa participe la acest giveaway sa respecte urmatoarele : numerele alese sa fie in ordine si consecutive de la 1-60. Bineînțeles că nimeni nu a ținut cont de treaba aceasta. 

Ei, cu siguranță un moderator, global-moderator era ideal sa rezolve aceasta problemă, nu să stau cu topic-ul deschis , neștiind ce să fac. Sper că ai înțeles unde vreau să bat , nu am zis "EXCLUSIV" sectiunii Giveaways , am specificat clar , responsabilitate pe tot ce ține de World of Games. Mulțumesc. 

Sunt mic poti sa imi spui robila ? 

Nu am sarit pe tine eram doar curios, si ai dreptate la chestia asta. Vrei sa fi moderator doar in sectiunea de giveaway?

Posted

Please look at the request as a way to help the applicant obtain something, don't encourage and start a fight of words. Offer solutions beside questions.

• I love it 1
  • Like 1
Posted
7 hours ago, - hNk said:

If you are interested in world of games, why not apply for journalist first? in what others sections are you interested

Doing again the question...Would be good see some of your activity. I know you're a respectful man and loyal, but there are some rules that can't be ignored...

• 2 weeks later...
Posted

Salut @SKYFALL, esti matur si administrezi un server, asta denota faptul ca ai dobandit o capabilitate ridicata in a lua decizii, in a acorda verdicte si in a controla o echipa, calitati pe care noi drept administratie le cautam, doar ca acestea trebuie sa le si pui in aplicare la nivel de categorie comunitara, nu doar a serverului propriu, imi cer scuze, dar a trecut o perioada de 3 saptamani de la aplicatia ta si inca nu ti-ai inceput activitatea in categoria unde doreai sa te implici.

Multumesc frumos si te astept cu o noua cerere peste 30 de zile.

Iti urez toate cele bune!

XwUYJ4F.png

Maintain Your Creativity Reckoning Originality

Mentine-ti Creativitatea Recunoscand Originalitatea

• I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.