BalogIonut Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 ¤ Pseudonimul tău:Bloody ¤ Adresa dvs. Skype, abur: Nu am SKYPE ¤ Vârsta (trebuie să aibă sau mai mare de 14 ani): 15 ¤ Limbile pe care le puteți vorbi: english,romanian ¤ Locația ta: Timisoara ¤ Experiență ca administrator: ADMIN ¤ Poți să stai spectator sau să joci între orele 22:00 până la 12:00 PM: Desigur ¤ Link-ul orelor pe care le-ați jucat pe server (Faceți clic aici trebuie să vă scrieți numele de utilizator? time played 32.08 ¤ Motivul că doriți să fiți administrator: pentru ca imi doresc din toata inima sa fiu administrator si pentru ca imi place sa ajut playeri care au nevoie de ajutor si pentru ca pot fi activ zilnic .¤ Parolă [Necesar - Citiți Regulile]:ionut123456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premium Master_Kill Posted September 23, 2019 Premium Share Posted September 23, 2019 Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
PranKk. Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Rejected! Reason: nick must be same as in forum account - necessary Reason2: Its incorrect hidden password! Read rules again and back after 7 days - no need to let open topic 24 hours t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts