Zerban Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 ¤ Nickname: Zerban ¤ Nume: Pachef Serban ¤ Varsta: 22 ¤ Tara: Romania ¤ Oras: Bucuresti ¤ Jocuri favorite: BATTLEFIELD , CALL OF DUTY , PUBG , THE DIVISION & si altele . ¤ Emisiuni preferate: - pass ¤ Filme preferate: Bleach - Naruto ¤ Ce gen de muzica asculti: XXXTENTACION , vibes songs. ¤ Ce doresti sa faci în viata: Programator-web designer si conducator auto de clase mari la masini de sport JDM. ¤ Actori preferati: - pass ¤ Actrite preferate: - pass ¤ Esti Fumator ? / Ce marca de Tigari fumezi: - pass ¤ Mancaruri preferate: Orez viatnam ❤️ ¤ Bauturi alcoolice Preferate: Tot ce este dulce ¤ Sucuri preferate: Tot ¤ În ce Tara ai dori sa Locuiesti: America ori Japonia ¤ Echipa de fotbal preferata: Juventus ¤ Model auto Preferat: BMW E36 M3 96 ¤ O scurta descriere despre tine: Sunt sociabil si imi place sa imi fac treaba , orice chestier pe care o duc in serios este doar pentru ca asa imi practice interesul si hobby-ul . ¤ Cum ai auzit de NewLifeZm : Il cunosc de ogramada de timp ! ¤ Daca ai câstiga 1 milion de dolari, care ar fi primul lucru pe care l-ai face ?: Help animals
MosterOfficial ☆ Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Welcome I hope you have fun I'll see you soon. ? 1
Recommended Posts