Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Prezentare PoseidonN


Guest
 Share

Recommended Posts

¤ Nume în joc:Am jucat cu multe nume, dar pe moment joc cu numele PoseidonN care cred ca va fi și ultimul meu nume.
¤ Vârsta: Pe 22 mai anul acesta împlinesc frumoasa vârstă de 21 de ani.
¤ Nume: S.Florin
¤ Oraș: Craiova 
¤ Județ: Dolj
¤ Țară: România
¤ Jocuri preferate: Nu pot să spun că îmi place un joc în special, dar în general mă joc League of Legends / Counter-Strike Global Offensive / Paladins & Left 4 Dead.
¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt un simplu student la medicină în anul II, care este pasionat de design-ul grafic.De obicei îmi place să ajut fiecare persoană care îmi cere ajutorul fără a cere ceva în schimb mai târziu.În restul timpului după ce mai fac câte ceva prin Ilustrator sau Photoshop intru pe teamspeak și încep să mă joc până seara când ceasul spune că trebuie să mai și dorm.Nu sunt un tip foarte petrecăreț, din cauza timidității mele îmi fac foarte greu prieteni și îmi place să discut numai cu persoane de la care pot învăța ceva în mediul virtual sau real.Cred că îmi voi lua angajamentul de a sta pe această comunitate și de a fi zilnic pe serverul de teamspeak al comunității, deci dacă aveți ceva să mă întrebați o puteți face printr-un POKE.
¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Știu de această comunitate de foarte mult timp, dar recent un prieten mi-a reamintit de această comunitate și mi-a propus să ne mutăm aici.
¤ Server preferat (server doar din comunitate!):Nu vă cunosc serverele dar pe viitor cel mai probabil voi începe să frecventez și unul dintre ele.
¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Momentan o să zic pas acestui sub-punct.

¤¤ Detalii suplimentare: PORTOFOLIU CSBD  |  TUMBLR  | PORTOFOLIU DEVIANTART

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links