♫ Johnel ♫ Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) ¤ Nume în joc: Johnel¤ Vârsta: 18¤ Nume: Ioan¤ Oraș: Cluj napoca¤ Județ:-¤ Țară: Romania¤ Jocuri preferate: Counter strike 1.6, CS GO, GTA V, acum un le pot enumera pe toate ca nu imi vin direct toate in cap.. ¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt un baiat de treaba care nu cauta probleme cu gaborii, apropo urasc conopida... Asa fricile mele oameni buni, mi-e frica sa nu ma bata maica mea, urasc catelusii, si mie frica de tractoare cand le vad ca trec pe langa mine... pfoaii 5000 de batai de inima pe minut!¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Si csblackdevil de unde e?...¤ Server preferat (server doar din comunitate!): NewLifeZm ala-i viata mea <3¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Fetelor sa stiti ca, sunt mult mai frumos in realitate. Edited July 29, 2016 by ♫ Johnel ♫
-DarkJesús- Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Welcome to CSBD Community! Have Fun, Enjoy, Take Care! Good Luck, Best of Best in your stay here!
daniels; Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Bine ai venit alături de noi! Iţi urez o şedere plăcuta! 1
BoRINg Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Welcome To CsBlackDevil Enjoy Your Stay & Have Fun 1
Recommended Posts