Sociopat Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ¤ Nume în joc: Sociopat¤ Vârsta: 15 ¤ Nume: Barbu Ş. Laurenţiu¤ Oraș: Dăbuleni¤ Județ: Dolj ¤ Țară: România ţara tuturor posibilităţilor¤ Jocuri preferate: CS / Metin2. ¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt o persoană de treabă, socială şi foarte amuzantă.¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: După google.¤ Server preferat (server doar din comunitate!): încă nu am unul,dar sigur o să-mi găsesc.¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): LINK 2
LacrimoJi Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Welcome to csblackdevil ! Enjoy ur stay Have fun 2
Mr.Love Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): încă nu am unul,dar sigur o să-mi găsesc. Ai de ales intre servere de zombie, servere de zombie si...servere de zombie. Sunt foarte sigur ca o sa-ti gasesti unul pe plac Bine ai venit in comunitatea curcubeu cu oameni de toate culorile ! [ No to racism ! ] 2
DOri Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Salut , bine ai venit, pe cea mai buna comunitatr si oameni seriosi si de treaba... Speram sa te simti bine intre noi... o zi placuta n continuare, daca ati place de comunitatea noastra nu ar fi rau daca ai mai invita prieteni sau cunoștințe , toata lumea e bine venita 1
Daliath. Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 De-abia astazi am vazut prezentarea, te cunosc, ma bucur ca ai venit, speram sa te simti bine pe csblackdevil.
Recommended Posts