Jump to content

Recommended Posts

Posted

noDAnrM.jpg?1

În acest topic aveţi oportunitatea de a anunţa orice meci de fotbal indiferent de liga în care se desfăşoară acel(e) meci(uri). De asemenea membrii îşi pot expune părerile despre acel(e) meci(uri) atâta timp cât nu se încalcă regulamentul.

Reguli de bază:

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.

4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

4.2 Dublu-post
4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

Deci, ce meciuri de fotbal se desfăşoară azi ?

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

In this topic you have the opportunity to announce any football matches, regardless of the league in which the then (s) match (s). Also members can express their opinions about that (s) match (s) as long as it does not violate the rules.

Basic Rules:

4. Posting rules
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic post is not related to the subject of the topic.This kind of post is not allowed.
4.1.2 Post-hunt refers to the posts that have the base on their amount and not on the meaning. Posts that contain a non-sense text or "generic" answers is considered post-hunt.

Example: "hello" "hard" "beautiful" "cool""generic" answer means: statements that are not real or have no connection with the subject, example: "I love the game, I played it, it was cool" this response can be considered "generic" because it is not a developed response or the user is unconscious about the subject.

4.1.3 If the rules have been broken in a post, those who will claim with a text "closed and warn", "Ban  bann" will be sanctioned for the post-hunt. For reports/announcements use the report command below the avatar you wish to report.
4.1.4 Spam defines the excessive posting in a certain category with unnecessary topics/posts or same subject/answer.

4.2 Double-post
4.2.1 The double-post is not allowed, use the edit button. It is not considered double-posting if the two posts were made at an interval higher than 24 hours.
4.2.2 It is not considered double-posting if the posting time is one made after a few seconds as this may be the cause of a connection conflict that leads to a quick double-posting.

4.3 Use of excessive/misuse of colors/smiley/fontsize is prohibited
4.3.1 Colors, fontsize are used to emphasize an idea, a fragment of a sentence not to "paint" every post/topic.
4.3.2 Members who break the most of the rules told in 4.1 / 4.2 / 4.3 may risk the sanction of partial or entire removal of all the made posts on the forum estimating a 90% made spam. Thus we recommend that members who encourage Off-topic or Post-hunt to give up the idea because they will have all posts deleted and time is lost.

So what football matches take place today?
  • I love it 9
Posted

Buna seara, in aceasta seara vom avea ocazia de a viziona meciul amical dintre reprezentativele Romaniei, respectiv Argentinei. Meciul se fa desfasura la ora 21:00 pe stationul "National Arena" din Bucuresti si va fi urmarit din tribune de aproximativ 40.000 fani, meciul fiind transmis de canalul PRO TV.

Voi ce parere aveti, Romania va realiza supriza impotriva echipei lui Messi ? Va asteptam cu pronosticurile dumneavoastra.

Hai Romania !

• I love it 3
Posted

Eu sunt de parere ca nu avem sanse sa batem o asemenea echipa dar poate echipa noasta Romania va face o surpriza si va castiga dar este bun si un scor egal.

Posted

Off : Sunteti invitati sa comentati alaturi de noi acest meci pe minunatul nostru server de teamspeak3 : Ts.CsBlackDevil.Com

On : Cu siguranta un meci care va intra in istoria fotbalului romanesc.

Speram ca romanii sa nu ne dezamageasca si sa incerce sa scoata macar un rezultat de egalitate.

• I love it 1
Posted

HAIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unguri sa pierdetiiiiiiiiiiiiii mancavar romani eu ma uit maine dim la fazele de gol pt ca numi place sa ma uit cum niste oameni fug dupa o minge

Posted

Acela clar a fost gol, nu offside cum au văzut arbitrii. Oricum avem jucători de valoare, s-a văzut asta. RESPECT pentru portari ( Tătăruşanu şi Pantilimon)! Bravo România!!

• I love it 3
Posted

0-0...rezultat echitabil,dar cei ce s-au uitat la meci sper ca ati vazut ca Argentina nu a jucat la potentialul ei maxim,a fost un amical reusit,un joc frumos si de-o parte si de alta!!!

Una peste alta,un antrenament pentru ambele echipe cu 45.000 de spectactori reusit!!!

• 3 weeks later...
Posted

Real Madrid 3 - 4 FC Barcelona Bravo Barca  :wub:

============ end of the match ============

Real Madrid 3-4 FC Barcelona .

✓ RM 0-1 FCB

✓ RM 1-1 FCB

✓ RM 2-1 FCB

✓ RM 2-2 FCB

✓ RM 3-2 FCB

✓ RM 3-3 FCB

✓ RM 3-4 FCB

You should`ve announce the match before it was disputed, so we can anticipate and comment it :P

Buna ziua dragi colegi, in aceasta seara vom avea parte de un meci cel putin interesant, si anume "Derby-ul Romaniei": Steaua - Dinamo. Meciul se disputa in cadrul semi-finalelor Cupei Romaniei, "batalia" incepand la ora 20;30, meciul fiind difuzat pe canalul ProTV. Precedentul rezultat dintre cele doua echipe a fost 1-1 in cadrul turului din campionatul intern al Romaniei. Va asteptam in cadrul acestui topic opiniile in legatura cu meciul, insa va invitam si pe serverul nostru de TeamSpeak3 (Ts.CsBlackDevil.Com) pentru a urmari si analiza meciul impreuna.

Pentru a incepe, eu consider ca Steaua va invinge la o diferenta de un gol sau meciul se va termina la egalitate.

Posted

Va zdrobi Steaua pe Dinamo,3-0 le da daca nu 4.

Sa fim realisti,nu cred ca se vor inscrie 3 sau 4 goluri in poarta echipei Dinamo.Eu cred ca o sa fie unul dintre urmatoare scoruri pentru Steaua : 2-0 / 2-1,daca nu,un egal.

Posted

Umilinta =)

4. Reguli de postare

4.1 Off-topic/post-hunt/spam

4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.

4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"

Din punctul meu de vedere aceasta prima repriza a fost o demonstratie de forta a Stelei, insa sa nu uitam ca Dinamo nu este Spicul de grau si nu se stie ce surprize poate produce. Momentan este 4-2, un rezultat cat de cat bun pentru oaspeti, in retur un rezultat asemanator (2-0 ; 3-1) i-ar califica pe "caini", totusi sper ca Steaua se va califica.

• I love it 1
Posted

Sa fim realisti,nu cred ca se vor inscrie 3 sau 4 goluri in poarta echipei Dinamo.Eu cred ca o sa fie unul dintre urmatoare scoruri pentru Steaua : 2-0 / 2-1,daca nu,un egal.

Deja este 5-2 deci se pare ca Steaua si-a depasit limitele si a umilit-o pe Dinamo ca de obicei :P,ce sa mai cea mai buna echipa din Romania:)

• I love it 3
Posted (edited)
Încă o victorie clară în faţa lui Dinamo. În prezent asta este diferenţa dintre Steaua şi Dinamo. 

FORŢA STEAUA! 

Scor final: 5-2

Edited by Di.ana ♥
  • I love it 2
Posted

Bravo stelistilor, nu uita-ti cine v-a urcat sus si cine a dat bani de la banca pentru a cumpara membri noi ai echipei.. ca acum, ei sunt la inchisoare...

Categoric Steaua e mai buna ca Dinamo pe teren, dar, in peluza, se vede altceva:

yePI0um.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.