Mr.Love Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Oferim spre vanzare serverul CSDM.CsBlackDevil.Com [ ip = 89.44.246.229:27015 ]. Acesta va ramane prin oferta comunitatii KROND PREMIUM. Asteptam oferte si oameni seriosi care sa il preia. Cu stima, Staff-ul CSBD~! 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaine.. Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Daca se poate prin SMS sa platesc sau cartela rencarcabila as fii eu interesat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sethhh. Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Daca se poate prin SMS sa platesc sau cartela rencarcabila as fii eu interesat. Metode de plata: PAYPAL BANCAR (BRD, TRANSILVANIA) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RippeR Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Pret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 (edited) Pret? Este de ajuns sa plătiţi hostul lunar, în valoare de 100 Ron sau 23 Euro ! Edited December 4, 2013 by StarScream™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Sunt si eo INTERESAT de SV am sa il contactez pe domnu Sethhh cand am bani daca se va vinde cand ii am asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVE Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 IL IAU YO CHEAR ACUMA .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sethhh. Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Inca asteptam doritori care sa preia acest server! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1403539683220470&set=pb.1396697160571389.-2207520000.1386696240.&type=3&theater'> Anunţ pe FaceBook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1403539683220470&set=pb.1396697160571389.-2207520000.1386696240.&type=3&theater 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinjacK Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 sunt interesat ,este un server superb. sethh da-mi add pe skype : trula2 ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akN Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Buna seara! Luni, Marti cel tarziu serverul Csdm.CsBlackDevil.Com va fi platit de mine! Addonsul va ramane neschimbat! Iar adminii cre au fost pot sa revina cu acelas rank care il aveau! Cu respect, akN. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladell Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Sunt interesat sa cumpar eu serverul chiar acum in cazul in care pot plati doar 9 euro pe luna(conform ofertei de aici http://csblackdevil.com/forums/index.php?/forum-5/announcement-1-csblackdevil-cs-16-server-hosting/) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Sunt interesat sa cumpar eu serverul chiar acum in cazul in care pot plati doar 9 euro pe luna(conform ofertei de aici http://csblackdevil.com/forums/index.php?/forum-5/announcement-1-csblackdevil-cs-16-server-hosting/) Serverul Csdm - CSDM este un server achiziţionat prin oferta Krond Premiu, prin urmare, la această ofertă beneficiaţi de următoarele caracteristici: Panou de control cu funcţii avansate Acces FTP şi FIleManager Spaţiu de stocare al resurselor necontorizat Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 500 Sistem de operare Linux Pe lângă acestea, aveţi inclus şi: Asistenţă tehnică la configurare Backup zilnic la addons + server Funcţie sv_downloadurl pentru descarcarea rapidă a resurselor Acces cameră owneri DNS CsBlackDevil.Com Forum propriu cu drepturi depline de moderare Preţul fiind de 100RON respectiv 23€. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIPERx Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 mai este de vanzare acest server? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ꜱᴋʀɪʟʟᴇx Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Acest server inca mai este de vazare, colegul meu Loading doar a lasat aici mai multe detalii despre acest server. Serverul Csdm - CSDM este un server achiziţionat prin oferta Krond Premiu, prin urmare, la această ofertă beneficiaţi de următoarele caracteristici: Panou de control cu funcţii avansate Acces FTP şi FIleManager Spaţiu de stocare al resurselor necontorizat Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 500 Sistem de operare Linux Pe lângă acestea, aveţi inclus şi: Asistenţă tehnică la configurare Backup zilnic la addons + server Funcţie sv_downloadurl pentru descarcarea rapidă a resurselor Acces cameră owneri DNS CsBlackDevil.Com Forum propriu cu drepturi depline de moderare Preţul fiind de 100RON respectiv 23€. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey22 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 @Loading Eu si @walker vrem sa cumparam serverul te rog sa intri pe skype urgent. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 @Loading Eu si @walker vrem sa cumparam serverul te rog sa intri pe skype urgent. În acest moment sunt Online pe Skype, Yahoo Messenger cât şi pe serverul de TeamSpeak3 a-l comunităţii CsBlackDevil. George_krs_58 Loading.csbd Ts.CsBlackDevil.Com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey22 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 În acest moment sunt Online pe Skype, Yahoo Messenger cât şi pe serverul de TeamSpeak3 a-l comunităţii CsBlackDevil. George_krs_58 Loading.csbd Ts.CsBlackDevil.Com Am dat add pe skype! , astept sa ma adaugi sa te pot baga in comferinta cu walker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey22 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Sorry de 2x Post Serverul a fost platit de @walker , acum asteptam confirmarea de la domnul @Loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Sorry de 2x Post Serverul a fost platit de @walker , acum asteptam confirmarea de la domnul @Loading Am nevoie de o dovadă din parte dumneavoastră, cum că serverul a fost achitat cu succes, dovada constă în chitanţa oferită de către personalul băncii BRD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey22 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Cand am vorbit cu @walker mi-a spus ca o sa imi cereti decat numele de pe care au fost trimisi bani , nicidecum chitanta .... iar el odata ce este plecat de revelion 1 probabil 2 zile nu va pot arata "Chitanta" deoarece el este cel care a facut transferul de bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Cand am vorbit cu @walker mi-a spus ca o sa imi cereti decat numele de pe care au fost trimisi bani , nicidecum chitanta .... iar el odata ce este plecat de revelion 1 probabil 2 zile nu va pot arata "Chitanta" deoarece el este cel care a facut transferul de bani. Aştept o confirmare din partea dânsului, până atunci vă doresc un an nou fericit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Nicio problema cand am sa ajung acasa am sa vo si arat dar cum nu vam gasit pe niciunul ON nu am avut cum sa va o arat pt ca plecasem deja pt PETRECEREA DE REVELION. Din partea mea catre COMUNITATEA CSBD la multi ani si un an nou fericit TUTUROR si la fel de mult SUCCES ca si pana acum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey22 Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Serverul a fost achizitionat de catre mine si Walker , puteti inchide topicul . Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts