Jump to content
Facebook Twitter Youtube

La mulţi ani CsBlackDevil & 1 Decembrie (Unirea principatelor)


Loading
 Share

Recommended Posts

La mulţi ani CsBlackDevil, la mulţi ani 1 Decembrie (ziua oficială a României)

 

 

 

La data de 1 decembrie 1918, Transilvania s-a unit cu România, iar data a rămas drept simbol al Marii Uniri. Dar Statul român nu se naște de câte ori i se alipește sau i se dezlipește o bucată de pământ. 

 

Iar tot astăzi 1 decembrie, comunitatea CsBlackDevil împlineşte doi ani de la înfiinţarea acesteia. Anii au trecut, comunitatea e în continuă dezvoltare, zilnic avem noi vizitatori, noi servere, şi zilnic avem un volum mai mare de informații utile din partea membrilor noi veniți, posibilitatea de a cunoaște persoane capabile, inteligente și nu numai.

 

În anul 2011 a început povestea comunităţii CsBlackDevil, împreună am reuşit să ajungem la un nivel mai ridicat faţă de multe comunităţii ce au o vechime mult mai impresionantă.

 

În momentul de faţă deţinem peste 20 servere oficiale de Counter-Strike 1.6, găzduite în regia partenerilor noştri oficiali KROND SOLUTIONS şi TNI.ro, configurate profesional şi bine dezvoltate, menite să creeze o atmosferă de lux.

 

Vreau să precizez că în momentul de faţă cinci servere oficiale sunt considerate a fi emblema CSBD, deoarece acestea ocupă un loc în top15 GameTracker.Com, şi totodată aceste servere ne-au rămas loiale prin fidelitatea şi buna colaborare de care staff-ul acestora a dat dovadă, ţinănd cont că aceste servere sunt achiziţionate prin oferta CSBD.

 

La ora actuală beneficiem de 30 de servere afiliate, prezenţa acestor servere ne asigură o utilitate sporită și avantajoasă în dezvoltarea întregii comunități prin garantarea unui mediu sigur și plăcut

 

A face parte dintr-o comunitate înseamnă a aparţine de un grup unde serverul pe care îl deţineţi va devenii cunoscut mai repede decât dacă aţi alege să nu colaboraţi cu nimeni.

 

 

 

 

Cu stimă,

Staff-ul CSBD.

  • I love it 19
Link to comment
Share on other sites

Vreau sa va urez prin intermediul acestui topic  "Toate cele bune" de 1 Decembrie. La multi ani CSBD si la multi ani Romania si romanilor de pretutindeni. Ziua de azi ne uneste pe toti si ne face sa simtim devotamentul aratat fata de tara noastra frumoasa si urata , cu bune si cu rele. Sper sa avem aniversari si peste ani de zile. Sa ne auzim cu bine si la anul.

 

Cu respect

 

rusu--

  • I love it 4
Link to comment
Share on other sites

CsBlackDevil Happy Birthday and Happy Birthday to all Romanians.
This is the best community and I never leave her.
Romanians and this community meets many years more, congratulations to all  staff that has made CsBlackDevil grow up every day more with better ideas.

 

A the entire community I wish them well.

 

With all respect.

 
GrEeN { k } dAy
  • I love it 2
Link to comment
Share on other sites

De la mine un sincer La Multi Ani CsBlackDevil nu ajunge, nu am cuvintele necesare ca sa le spun acum dar voi mentiona ceva :

Eu voi fi mereu alaturi de CsBlackDevil, si la bine si la greu, dintre toate comunitatile pe care am fost de-alungul timpului, CsBlackDevil este preferata mea.

Ma bucur ca fac parte din Staff si cred ca ma-ti vazut cum am facut aseara cand am aflat ca "Se inchide comunitatea" :lol:.

LA MULTI ANI CsBlackDevil si tot odata a tarii noastre dragi, Romania!

 

Cu stima,revan.

  • I love it 6
Link to comment
Share on other sites

In primul rand, La Multi Ani tuturor romanilor :) sa fim la fel de sanatosi si la anul si sa deschidem inca un topic, exact ca acesta si la anul :)

 

In al doilea rand, La Multi Ani CsBlackDevil si tuturor membriilor acestei comunitati minunate, ce ne ofera zilnic placerea de a juca un Cs 1.6 in varietatea serverolor pe care le gazduieste, dar nu uitam si  de competitiile pe care aceasta le organizeaza, precum : Dota2, League Of Legends, FIFA 2007/2008/2011 sau chiar 8Ball Multiplayer.

 

Sper sa ne intalnim prin cadrul unui topic facut de Loading si la anul, insa cu mai multi membrii si mai multe servere.

 

 

La Multi Ani Romania ! La Multi Ani CsBlackDevil ! 

Edited by StarScream™
  • I love it 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links