Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un staff bun ca zic asa.. 

Ce nu imi place e ca sunt la mana la alti.

si cand spun asta ma refer la serverele de zombie.

Respect pentru Mr.Love si Sethhh baietii de nota 10.

• I love it 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Este o comunitate destul de po[CENSORED]tă,cu un staff matur şi care te ajută dacă ai nevoie de ceva.

Singurul lucru care nu-mi place e că nu este activitate aşa de mare pe chat... să mai facem şi noi o bârfă.

În rest,este un staff de nota 10. :) 

• I love it 1
Posted

Mda ce parere sa mai am eu la atatea banuri la activ :))) , dar e ok imi place comm unii dau grade asa pe pile in rest e ok.

Keep It Alive!

Guest DependenTT
Posted (edited)

Un staff bun ca zic asa.. 

Ce nu imi place e ca sunt la mana la alti.

si cand spun asta ma refer la serverele de zombie.

Respect pentru Mr.Love si Sethhh baietii de nota 10.

Edited by KENZO!
warn +2 / post-hunt
  • 2 weeks later...
Posted

Un staff cu o echipa foarte seriosa, capabila, matura si dornica sa ajute alti oameni, si sa duca acest domeniu de gaming in topuri!

P.S: Mr.Love & KENZO, sunt baza! :))

• I love it 2
Posted (edited)

Trecand peste unele chestii si peste trecutul meu cam "patat" pe forum , toate decizile care s-au luat in ceea ce ma priveste pe mine au fost intr-o oarecare masura corecte

Anul 2013 , anul in care m-am simtit cel mai bine si implinit pe forum , de la un simplu membru cu 30 de posturi , in doua luni am ajuns sa detin un server care a ajuns pe 200 mondial si o luna mai tarziu , daaaa , ce asteptam eu de mult , moderator frate :)

Tot ce pot sa zic , nu mai activasem ca moderator pe platforma IPB niciodata. Imi aduc aminte si acum cum imi pierdeam noptiile pe forum pentru a invata cu ce se mananca aceasta platforma.

Imi aduc aminte cate pluginuri am editat , doar pentru acest grad si tot nu am crezut ca voi avea ocazia de a fi intr-o echipa atat de matura si minunata

O zi ca ori care alta , vara anului 2013 cand deodata Mr.Love imi spune pe messenger : succes , ai grija ce faci , nu abuza si nu lua membrii peste picior

Ce sa zici la o asemenea fraza , da , corect , abosulit nimic. Stateam si ma uitam la monitor si ma intrebam unde am gresit , ce s-a intamplat , eu fiind acea persoana calma , cu bun simt. Mi-am facut curaj si am intrebat ce s-a intamplat , nu imi dadea de banuit , a vrut sa faca o surpriza din asta si ce pot sa zic , i-a reusit , o ora n-am fost bun de nimic , am stat si imi admiram numele , mic si verde

De atunci prietenii s-au inmultit , deveneam din ce in ce mai "po[CENSORED]r".

Nu o sa uit niciodata acele persoane care mi-au fost aproape mereu.

Va salut cu un deosebit respect dragi fosti colegi daca imi permiteti :)) , Seth , Love , lumix , dvl aditza , kleopatra , dj.kim , yo.nutz , loading  revan si mai sunt o gramada , dar sincer i-am cam uitat

Aa da , mi-am adus aminte si numele "batranului " , mace :) Te salut prietene daca citesti asta :))

A venit vremea de a lua o decizie importanta .... de a renunta la postura de moderator. De atunci relatia mea cu majoritatea s-a racit , fiecare ne-am vazut de drum si asta a fost

Ce pot sa zic , sunt bucuros pentru sansa oferite , de a ma intoarce printre voi , nu cred ca am suparat pe nimeni si majoritatea probabil ma mai stiti

Va salut dragii mei , sper ca de acum sa fie totul ca inainte , totul roz si frumos

Sa fim si noi in rand cu lumea , imi place fiindca exista csbd

Oricare amanunt face acest forum cat mai frumos si fiecare membru a contribuit cu ce a putut

Decizia luata am sa o regret poate mult timp , dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul , nu ? :))

O mica povestioara , ora 6 , parca asa vrea Dumnezeu ... exact acum un an tot asta faceam si exact pe acelasi forum , exact la ceasi ora , exact in aceasi luna

Unii vreti activitate si grad , insa pentru asta trebuie sa va ocupati fiecare in parte , schimbarea vine de la voi , nu de la ceilalati. Puterea exemplului domina totul , vrei sa fie bine , schimba-te si tu in bine si totul va fi roz

Pentru sansa oferita , vorbele nu-si mai au rostu , as putea sa scriu inca 10 topicuri tot pe aceasi tema

Trecutul nu se poate schimba , dar omul se mai schimba

Va pup :*

Respectati fiecare membru al echipei , de vorbit e usor , dar un moderator munceste de 10 ori mai mult ca un membru

Edited by Cristianu
  • I love it 3
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Imi place ca este un staff activ o atmonsfera buna si multe sv in comunitate sigur comunitatea este in dezvoltare dar pun pariu ca va ajunge cea mai buna  din lume!!!! :D :D 

Continuati !!! :) 

• I love it 1
Posted

E o comunitate ok, asa cum s-a zis mai sus, ocupatia lor principala sunt problemele tehnice legate de forum.Staff-ul este in proportie de 75% ok, mai trebuie unii trasi de par ca sa nu doarma pe ei, in rest, nu vad de ce nu ar fi o comunitate de TOP.Mult succes in continuare, si toate cele bune.

• 2 weeks later...
Posted

O comunitate foarte bine organizată , staff & suport activ. Foarte multe servere , câteva și în top 10 GT ceea ce este unic doar la voi. Bravo sper să ajungeți cât mai sus. 

• 3 weeks later...
Posted

Imi place ca sunt acele persoane cu potential care merita si sunt dispuse sa faca acel efort pentru comunitate

Nu imi place ca , uneori acele persoane te dezamagesc si isi neglijesc raspunderile. Putina copilarie pe acolo , dar copilarie de 3-4 ani.

Posted

Forumul este bine organizat , staful este foarte activ pe langa asta imi place ca aveti multe servere :) 

Va urez mult succes in continuare :)

Posted

Nu imi place ca , uneori acele persoane te dezamagesc si isi neglijesc raspunderile. Putina copilarie pe acolo , dar copilarie de 3-4 ani.

Ne poţi expune un exemplu? Şi cum ai ajuns la concluzia că în staff-ul CSBD fac parte copii? Chiar dacă unele persoane din staff nu sunt majore asta nu înseamnă că aceste persoane nu prezintă o maturitate demnă de a face parte din staff-ul CSBD.

La felul în care te-ai exprimat în ultima propoziţie putem deduce că dumneata ai gândirea unui copil, nu staff-ul meu.

• I love it 1
Posted

Cel mai bun staff intalnit de mine pana acum . Un staff UNIT,SOCIABIL,SARITOR atunci cand ai o problema .

Fondatorii (Mr.Love,Loading,Lumix ...) isi dau foarte,foarte mult interesul pentru acesasta comunitate si tot cea ce este legad de problemele membrilor ,serverelor ... 

MULTA BAFTA !

Sa ajungeti numarul 1 !

CoL4 ,[Membru] CsBlackDevil.Com 

• 3 weeks later...
Posted

E o comunitate foarte ok din toate punctele de vedere, staffu exceptional nimic de reprosat nimanui :) tot atat de primitoare ca acum 4-5 ani :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.