20CmRecords. Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ¤ Nume în joc:20CmRecords.¤ Vârsta:13¤ Nume:Catalin¤ Oraș:Timisoara¤ Județ:Timis¤ Țară:Romania¤ Jocuri preferate:Cs.¤ O scurtă descriere despre tine:Imi place foarte mult Sportul¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil:De la Loading.¤ Server preferat (server doar din comunitate!):VIP.CSBLACKDEVIL.COM¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi):nu am Sunt Neymar Jr. dar miam facut alt cont... Nu-l mai folosesc pe ala
Guest revan micutz Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Salut, bine ai venit! Dupa nume imi dau seama ca asculti rap.
20CmRecords. Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Nu sunt nou sunt Neymar Jr. dupaia am avut numele Attack. si akm nu mai folosesc ... si akm miam facut cont nou si folosesc numele 20CmRecords. am facut prezentare ca stitit ca sunt tot eu
Guest Lucifer^! Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Bine ai revenit ! Off : Vezi sa nu mai dai reply la orice ca iei warn pentru dublu post
Recommended Posts