Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Rejected] Cerere administrator sNAke; #

snake13
 Share

Recommended Posts

¤ Pseudonimul tău (la fel ca și pe forum): sNAke13
¤ Adresa dvs. (Facebook, Skype):https://www.facebook.com/profile.php?id=100088162750646
¤ Vârsta:27
¤ Limbi pe care le poți vorbi:Engleza
¤ Locația dvs.:Romania, Timisoara
¤ Experiență ca administrator (Ultimul server - Link GameTracker): experienta o am in administrare, am avut admin pe sud.laleagane.ro acuma aproximativ 2-3 luni.
¤ Puteți rămâne spectator sau jucați între aceste ore (24:00 - 12:00):Da
¤ Link de ore pe care le-ați jucat pe server ( CLICK AICI Trebuie să vă scrieți porecla)https://www.gametracker.com/player/sNAke%3B #/135.125.249.129:27015/ sNAke; #
¤ Motivul pentru care doriți să fiți administrator: Imi place mult+protejarea numelui !
¤ Sunteți pe serverul nostru Discord NewLifeZM și veți fi activ în personalul NewLife - Canalul de chat (link)?: Nu am discord, dar o sa imi fac si o sa fiu activ !

N
¤ Parola/Cheia pentru administrator  Citiți regulile pentru a o găsi] : NewLifeZMLoyalty

Posted (edited)

CONTRA

-DOES NOT RESPECTTHE RULES

-BAD ACTIVITY ON THE SERVER, OF COURSE YOU HAVE THE HOURS. BUT IT DOES NOT INDICATE THAT YOU ENTER FREQUENTLY.

DALLEZT - MODERATOR

QKsTOu5.png.a86ef9d016f66e28ab6f1e1c70d6066b.png

Edited by DALLEZT

17 hours ago, Cs__MAFIA-__- said:

Contra

Sorry to say that but

Weak activity

Bad behavior

Not respecting server rules

Good luck🙂

player_time.png

#Rejected!

Come back after 7 days.

T/C.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links