CronosXF Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Nick: Cronos Nume real: Florin Cati ani ai?: 27 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp? GTA 5 , L.A Noire De unde esti? Romania , Brasov Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Ma cheama Florin , am 27 de ani , sunt un baiat de treaba , cu simtul umorului dar pot fi si serios cand este cazul . Imi place corectitudinea , iar spiritul de echipa nu imi lipseste ! Noteaza cateva din calitatile tale: Corectitudine , spirit de echipa , rabdator Spune-ne cateva din defectele tale: Ma aprind destul de repede , bineinteles asta dupa ce explic de 5 6 ori si vad ca nu ai cu cine .... Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Da , mereu am responsabilitati , sa am grija de casa , masina , nevasta si catel 😄 Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Respawn . Sunt Co-Owner acolo , joc de aproximativ 3 luni . Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: Functia de Moderator . Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Foarte bine deoarece am terminat filologia profil bilingv . Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da , folosesc TS , am si microfon (unul de cacao momentan , cel bun este la celalalt apartament) Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Pana cand in viata mea o sa apara prioritati mai mari , gen un copil . Metode pentru contact: PM aici , raspund foarte repede , sau steam . Ultima cerere: Nu exista , aceasta este prima cerere facuta pentru functia de Moderator ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry.exe™ Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 You must join 1 project, max 2 for Moderator request... you have 1 exact week to have the opportunity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Love Pulse Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Wittels- Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 you do not meet the conditions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Love Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Salutare Cronos, Din discutiile (scurte intr-adevar) pe care le-am avut imi pari un baiat inteligent si matur asa cum reiese din cererea ta insa verificandu-ti profilul observ ca toata activitatea ta este concentrata asupra serverului, nimic in afara lui (iar acesta este un lucru benefic doar serverului) Spune-mi, te rog, cu ce mi-ai putea fi de folos? In ce directie m-as putea baza pe tine? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CronosXF Posted February 8, 2022 Author Share Posted February 8, 2022 Acum 5 ore, Mr.Love a spus: Salutare Cronos, Din discutiile (scurte intr-adevar) pe care le-am avut imi pari un baiat inteligent si matur asa cum reiese din cererea ta insa verificandu-ti profilul observ ca toata activitatea ta este concentrata asupra serverului, nimic in afara lui (iar acesta este un lucru benefic doar serverului) Spune-mi, te rog, cu ce mi-ai putea fi de folos? In ce directie m-as putea baza pe tine? Iti multumesc pentru raspuns si scuze pentru intarzierea raspunsului meu , totodata . Doresc sa ma focusez mai mult pe partea de respawn , unde este server'ul de unde vin eu , si doresc sa pot modera doar sectiunea aceea , cu mare drag , pentru ca sunt de ceva timp acolo , si am ceva legaturi destul de ok cu oamenii . Orice alt grad , care sa faca legatura cu acea zona din site , m-ar ajuta cu mare drag ! Respectele mele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Love Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Acum 9 ore, CronosXF a spus: Iti multumesc pentru raspuns si scuze pentru intarzierea raspunsului meu , totodata . Doresc sa ma focusez mai mult pe partea de respawn , unde este server'ul de unde vin eu , si doresc sa pot modera doar sectiunea aceea , cu mare drag , pentru ca sunt de ceva timp acolo , si am ceva legaturi destul de ok cu oamenii . Orice alt grad , care sa faca legatura cu acea zona din site , m-ar ajuta cu mare drag ! Respectele mele ! In acest caz vorbeste cu ownerul serverului sa iti ofere managercs16 cu acces full pe categorie. Este cea mai simpla optiune. Este contrar regulamentului ca Moderator / global moderator / administrator sa intervii (sa moderezi) pe categoria unui server fara a fi MACAR MANAGER. ( manager, proprietar, co-proprietar etc.) Un moderator / global / administrator poate aplica regulamentul pe categoria unui server doar in cazul in care primeste report de la unul din managerii serverului sau in fine de alt membru in diverse situatii (injurii etc). Trebuie sa intelegem corect responsabilitatile fiecarui grad in parte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CronosXF Posted February 9, 2022 Author Share Posted February 9, 2022 Acum 2 minute, Mr.Love a spus: In acest caz vorbeste cu ownerul serverului sa iti ofere managercs16 cu acces full pe categorie. Este cea mai simpla optiune. Este contrar regulamentului ca Moderator / global moderator / administrator sa intervii (sa moderezi) pe categoria unui server fara a fi MACAR MANAGER. ( manager, proprietar, co-proprietar etc.) Un moderator / global / administrator poate aplica regulamentul pe categoria unui server doar in cazul in care primeste report de la unul din managerii serverului sau in fine de alt membru in diverse situatii (injurii etc). Trebuie sa intelegem corect responsabilitatile fiecarui grad in parte. Sunt complet de acord cu tine ! Iti multumesc din suflet pentru detalii si pentru timpul acordat ! Asa o sa fac ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts