Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut @DropTheBiscuit , pe baza logs-urilor nu avem nicio inregistrare a unui ban acordat tie, de asemenea vad ca ai IPv6 deci este si rotabil, incearca sa dai restart la modem ori poate ti s-a schimbat deja ip-ul si o sa te lase sa reintrii.

Astept raspuns eventual imi lasi print-screen de la ce iti afiseaza in consola, daca tot nu te lasa si am sa incerc sa debanez ip-ul manual.

Acestea fiind datele tale:

Steam: STEAM_0:1:454774267
Ip: 188.24.233.23

• Like 1
Posted
1 oră în urmă, myCro a spus:

Salut @DropTheBiscuit , pe baza logs-urilor nu avem nicio inregistrare a unui ban acordat tie, de asemenea vad ca ai IPv6 deci este si rotabil, incearca sa dai restart la modem ori poate ti s-a schimbat deja ip-ul si o sa te lase sa reintrii.

Astept raspuns eventual imi lasi print-screen de la ce iti afiseaza in consola, daca tot nu te lasa si am sa incerc sa debanez ip-ul manual.

Acestea fiind datele tale:

Steam: STEAM_0:1:454774267
Ip: 188.24.233.23

Salut, se pare ca problema s-a rezolvat, multumesc. Cred ca a fost ceva de la mine sau o eroare de la server ca doar am intrat si intr-un minut imi scria ca-s banat permanent, fara un motiv sau de la cine am luat ban. Inca un mersi pentru ajutor.

Posted
2 minutes ago, DropTheBiscuit said:

Salut, se pare ca problema s-a rezolvat, multumesc. Cred ca a fost ceva de la mine sau o eroare de la server ca doar am intrat si intr-un minut imi scria ca-s banat permanent, fara un motiv sau de la cine am luat ban. Inca un mersi pentru ajutor.

Cu foarte mare placere, asa cum ti-am zis este probabil sa ai IP rotabil si s-a schimbat pe un IP care a fost banat in trecut. Daca se mai repeta la fel poti sa procedezi si rezolvam situatia cu cea mai mare placere.

De asemenea iti multumesc ca esti jucator pe serverul nostru, fiecare persoana conteaza ^^ . Daca doresti beneficii VIP pentru 2 saptamani, gratis, trimite-mi un PM pe forum cu nick, parola si tag.

O seara buna sa ai.

• I love it 2
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.