Premium TeamPro Posted August 27, 2019 Premium Share Posted August 27, 2019 Your name: TeamPro ¤ Claimed Admin name: Asu ¤ Date and time: 08/27/2019 - ora 3:50 ¤ Reason of complaint: Primesc gag pentru un cuvant de 2 lei cu mentiunea ca x vine si trage in lm si nu fac absolut nimic cu toate ca le dai 10 mesaje. Este o reclamatie banala e adevarat dar sa primesc gag pentru "ce dracu" nu mi se pare normal in conditiile in care nu se face treaba absolut deloc. Reclamatia este doar un semnal pentru "adminii" care sunt. ¤ Proof (screenshot or console or demo): https://imgur.com/a/UYdVOi7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asu_da_de_Pika Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Ai anuntat pe u@ sa vedem si noi,m am uitat pe snapshot ul tau si vad ca nu ai anuntat nimic pentru mine "ce dracu"e o injuratura Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterKid™ Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 2 hours ago, Asu_da_de_Pika said: Ai anuntat pe u@ sa vedem si noi,m am uitat pe snapshot ul tau si vad ca nu ai anuntat nimic pentru mine "ce dracu"e o injuratura Dar nu a înjurat pe nimeni asule TeamPro scuzele mele Next ai grija asule Solved! T/C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts