ALuuuuuuuuuu Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) ¤ Nume în joc: ALuuuuuuuuuu¤ Vârsta: 20¤ Nume: Vladu Sorin¤ Oraș: Craiova¤ Județ: Dolj¤ Țară: Craiova¤ Jocuri preferate: CS 1.6, CS : GO, COD, MGS, BF4.¤ O scurtă descriere despre tine: Ehh, am facut parte din comunitatile din Romania de vreo 7-8 ani, intre timp majoritatea au murit si s-au nascut altele. Nu prea mai am entuziasmul de altadata dar o sa fac tot posibilul sa am activitate pentru ca am un tigan din Italia ca membru aici. Sunt designer part-time la diferite firme, manager la un hotel din oras si student la Facultatea de Automatica. Sunt prietenos, dar partea nasoala ca mai injur dar nu cu modul de a ofensa desigur. Deasemenea iubesc femeile bune rau <3, speram ca dam de ele aici.¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: De la -IL PADRINO-¤ Server preferat (server doar din comunitate!): N-am preferinte.¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Numai belele am avut cu validarea mail-ului, verificati ce se intampla ca atunci cand apasam pe link-ul de activare imi dadea "Sorry page not found". Cius :* Edited August 7, 2015 by Călin™ 1
DaniiAfk Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Salut Si Bine Ai Venit In Comunitatea CSBlackDevil Romania!
IL PADRINO Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ti-aș zice de mami tău , dar mă abțin.. ' țigane ' Bun venit , sper sa nu stai mult ! :* 1
Costin Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Bun venit Sorin alaturi de noi Sa ai o sedere placuta
Recommended Posts