Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Hobby de Youtube

DarkDemon
 Share

Recommended Posts

Salutari, vad ca te pricepi in ceea ce faci.

Daca vrei putin ajutor venind vorba de Design, te sfatuiesc sa ma contactezi in privat pentru detalii, te pot ajuta cu Design-ul canalului pentru al imbunatatii (daca crezi tu asta), si pentru al face mai frumos.

Continua cu ceea ce faci, imi place.

Salut,imi place ceea ce faci !

Iţi recomand un joc,acest joc se intitulează League of Legends,nu necesită cine ştie ce calculator şi este unul dintre cele mai jucate şi urmărite jocurile la ora actuală online !

Succes ~

Salutari, vad ca te pricepi in ceea ce faci.

Daca vrei putin ajutor venind vorba de Design, te sfatuiesc sa ma contactezi in privat pentru detalii, te pot ajuta cu Design-ul canalului pentru al imbunatatii (daca crezi tu asta), si pentru al face mai frumos.

Continua cu ceea ce faci, imi place.

Da chiar te rog,as avea mare nevoie,tiam dat Private massage :)

Salut,imi place ceea ce faci !

Iţi recomand un joc,acest joc se intitulează League of Legends,nu necesită cine ştie ce calculator şi este unul dintre cele mai jucate şi urmărite jocurile la ora actuală online !

Succes ~

Mam jucat LoL,din pacata am uitat contu si daca as filma cum ma joc 30+ minute nu cred ca va fi asa urmarit,de ar fi fost si funny moments era mai interesant,dar din pacate la mine in loll niciodata nu sunt momente amuzante,in CS:GO sau Agar.Io se mai intimpla

Salut, m-am uitat la cateva din clipurile tale si nu par a fi rele dar este un lucru pe care toti il vor in ziua de azi, originalitate. Stiu ca incercand jocurile pe care le joaca alti youtuberi mai cunoscuti ajungi cu mai multe views dar daca ai incerca ceva care nu e cunoscut mai des eu zic ca ai ajunge mult mai repede cunoscut. Bafta in continuare!

Salut, m-am uitat la cateva din clipurile tale si nu par a fi rele dar este un lucru pe care toti il vor in ziua de azi, originalitate. Stiu ca incercand jocurile pe care le joaca alti youtuberi mai cunoscuti ajungi cu mai multe views dar daca ai incerca ceva care nu e cunoscut mai des eu zic ca ai ajunge mult mai repede cunoscut. Bafta in continuare!

Multumesc,vroiam sa joc ceva nou,dar nu am stiut ca o sa va placa.

• 2 weeks later...

Te-am văzut pe multe comunităţi,încerci să-ţi faci 'spate' cu ajutorul membriilor a mai multor comunităţi şi staff-ul acceptă asta.. :-j

Nu imi fac spate,imi fac promovare in single mod ;)

Si normal ca accepta asta,ca nu fac rau si fac in categoria corespunzatoare

Cheers.

• 2 weeks later...

Te-am văzut pe multe comunităţi,încerci să-ţi faci 'spate' cu ajutorul membriilor a mai multor comunităţi şi staff-ul acceptă asta.. :-j

si ce ti se pare ca face gresit? face cumva reclama la servere si nu vad eu? lasa omu' in pace ca sincer nu mi se pare ca a gresit cu nimic. Tipic unor romani, in loc sa va bucurati unii pt ceilalti sunteti dusmanosi. Zau, doar isi promoveaza canalul de youtube. Nu ii interzice nimeni asta la fel cum nici pe tine nu te obliga nimeni sa te uiti la videourile lui sau sa te abonezi.

Sper ca pe viitor sa nu mai vad aberatii de genul si rautati.

Va salut#

• I love it 1

si ce ti se pare ca face gresit? face cumva reclama la servere si nu vad eu? lasa omu' in pace ca sincer nu mi se pare ca a gresit cu nimic. Tipic unor romani, in loc sa va bucurati unii pt ceilalti sunteti dusmanosi. Zau, doar isi promoveaza canalul de youtube. Nu ii interzice nimeni asta la fel cum nici pe tine nu te obliga nimeni sa te uiti la videourile lui sau sa te abonezi.

Sper ca pe viitor sa nu mai vad aberatii de genul si rautati.

Va salut#

Multumesc de sustinere :)

Primul meu livestream <3 

Sper sa va placa,nu uitati de un share :) si subscribe

Canalul de twitch.tv/darkjoaca 

Va astept cu un follow :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links