Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Prezentare] T.

Robert T.
 Share

Recommended Posts

¤ Nume în joc:T.
¤ Vârsta:18+
¤ Nume:Tudor Robert 
¤ Oraș:Bucuresti
¤ Județ:
¤ Țară:Romania
¤ Jocuri preferate:Sudoku, Rummy, Fifa 14(ps3)
¤ O scurtă descriere despre tine:Bla bla, citeste mai jos.
¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil:Dragos, iar el nu stiu de unde...sa nu ma intrebati.
¤ Server preferat (server doar din comunitate!):VIP.CSBD.RO, asta daca exista, daca nu, n-am server preferat.
¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi):Am doar una, si aia pe facebook, so...

Woa, partea cea mai plictisitoare, cred.Prezentare...prezentare...prezentare, da.Hmm, pai sa incep ca la scoala; Putin peste 18 ani, destul de uratel(si sunt modest, crede-ma), am glume nesarate in majoritatea timpului, sunt cel mai serios neserios om pe care-l cunosc si atat.Ce crezi, am si hobby-uri si nu putine.Gatesc, scriu(si nu doar teme), mai fac si pe psihologul cand mi se cere si cand nu-mi sosesc bonurile de masa, adica cand n-am ce sa mananc, asa...Hai sa scriu si ceva serios, da.Am si porecle, in mediul online mi se spune "T.", "poetul", "psihologul" si cam atat, in viata reala am o porecla care nu-mi place si ce crezi? N-o s-o specific.Asaaaa, sa continuam, ziceam ca scriu.Da, scriu poeziiiiiiiiii(si nu, nu ma dau mare), siii mai multe chestiute pe care inca nu stiu unde sa le incadrez.Iubesc psihologia, toti imi spun ca n-am nevoie decat de un singur cuvant din gura unei persoane ca s-o "scanez", citesc de la cap, pana la coada.Asa, caracterul e destul de necopt, cred.Adica sunt pe-alocuri interesant, dar si al dracului de plictisitor daca-mi propun.Imi place muzica(OMG, cui nu-i place?!).Ascult Haarp, Qumie, Skillet si pe-alocuri Pavarotti.Defecte, defecte...hmm, o groaza.Unul dintre ele ar fi acela ca sunt prea copil cand nu trebuie si cel mai "negru" se numeste "trufia".Dap, sunt trufas chiar daca stiu ca nu trebuie.Parti bune?Nici de-al dracu n-o sa mi le expun printr-un text.O sa mi le scot la iveala cu fiecare ocazie pe care o am.Acestea fiiiiiiiiiiiind zise, saloooT!

This it' s T.! 

PS:saloooT DRG, verifica-ti mail-ul ! :))

• I love it 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links