Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Problema PS

SpawN..
 Share

Recommended Posts

Descriere a problemei:Am adaugat noi fonturi si nu se salveaza in PS

Poze:Nu am ce sa pozez

Alte detalii:Am adaugat fonturi si le-am pus in Fonts,acolo s-au adaugat cu succes,cand am intrat in ps tot atatea fonturi am.

Daca ai windows 7,8 poti deschide acel font si sa dai click pe acel install si se vor instala.

Imagine:

3RMKxDf.png

Daca ai windows xp sau vista nu cred ca exista aceasta optiune asa ca le dai copy paste in Control Panel - Fonts dar dezarhivate cu cu arhiva acolo.

Daca nu merge, dai un restart, deschide Photoshop si incearca sa dai text sa vezi daca ti-au aparut, daca nu, fa cum a zis d3v0uTT doar ca deschizi doar 2-3 nu pe toate, la cum am eu s-ar bloca PC-ul. Daca nu merge nici asa, o singura cale mai exista... instaleaza-ti Microsoft Office :).

Asteptam un raspuns de la tine.

Edited by revandowski
  • I love it 1

Daca ai windows 7,8 poti deschide acel font si sa dai click pe acel install si se vor instala.

Imagine:

3RMKxDf.png

Daca ai windows xp sau vista nu cred ca exista aceasta optiune asa ca le dai copy paste in Control Panel - Fonts dar dezarhivate cu cu arhiva acolo.

Daca nu merge, dai un restart, deschide Photoshop si incearca sa dai text sa vezi daca ti-au aparut, daca nu, fa cum a zis d3v0uTT doar ca deschizi doar 2-3 nu pe toate, la cum am eu s-ar bloca PC-ul. Daca nu merge nici asa, o singura cale mai exista... instaleaza-ti Microsoft Office :).

Asteptam un raspuns de la tine.

Am xp,dar nu am inteles din ce ai zis,eu am descarcat un pach,dupa l-am bagat in fonts.

Ai dezarhivat macar pack-ul inainte de al baga in folderul ''Fonts''?

Primadata il dezarhivezi, dai click dreapta pe font, dupa Copy si dai Paste in folderul ''Fonts''.

Normal ca  l-am dezarhivat intr-un fisier,si am dat copy dupa paste in folderu Fonts

Normal ca  l-am dezarhivat intr-un fisier,si am dat copy dupa paste in folderu Fonts

Eu nu mai am nici o idee, ori intru cu teamviewer la tine sa vad care este problema si daca nu merge, tot ce trebuie este sa iti instalezi windowsul. :)

Topic Closed,

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links