Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Ce credeti despre Romania?

d3v0uTT™
 Share

Recommended Posts

O tara ce promite mult poporului si pana la urma promisiunile "zbor"...cred ca, cuvantul "moarta" ii se potriveste, chit ca sunt roman, dar totusi, uitati cum pleaca romanii in strainatate sa isi castige banu`, deoarece aici...

Edited by Mr.pr0

Romania, dupa parerea altora, este o tara "mediocra", "saraca", insa majoritatea sunt doar aberatii...daca ar stii cate locuri frumoase sunt in tara aceasta, si cat de bogata ar putea fi, insa marii investitori se feresc de noi, nu prea stiu de ce...

Probabil suntem vazuti asa din cauza hotilor care dau tarcoale pana si in tarile vecine sau din vina unor parlamentari care fac de ras toata tara, mai ales din cauza asa-ziselor "treburi" pe jumatate facute...

Apoi a aparut si ura intre noi, un lucru extrem de nepotrivit pentru tara aceasta....

Totusi, eu sunt mandru ca fac parte din aceasta tara, chiar daca mai sunt si unele momente cand imi vine sa-mi iau bagajele si sa plec in tarile "bogate"  :lol:

Cu siguranta, majoritatea stiti aceasta melodie, mai ales ca pe data de 1 Decembrie, toata tara ar trebui s-o cante, sa dam dovada ca suntem patrioti :)

Peace & Love,

CalyN

• I love it 2

Până la urmă e ţara noastră, aici ne-am născut. E adevărat că nu suntem o ţară dezvoltată din multe puncte de vedere dar avem multe locuri cu adevărat frumoase. Păcat că nu ştim să investim în ele. Avem o ţară superbă şi nici nu ne dăm seama. Din păcate degeaba. Normal că mulţi aleg să plece din ţară dacă afară au o şansă la o viaţă mai bună. Dar şi aici s-ar putea face multe lucruri bune dacă am vrea !! 

"Toţi vor schimbare dar nimeni nu face nimic." 

Nicăieri nu-i ca acasă !!

• I love it 2

România nu este o ţără moartă,cel puţin pentru străini. Noi ne plângem că n-avem bani şi lucruri de ultima fiţă,dar stai umpic,asta-i în mare părerea tinerilor la care părinţii nu le dau zeci de milioane pentru orice lucru,munciţi şi aveţi. De ce România este vizitată de oameni publici foarte celebrii precum prinţul Charles,care după părerea sa crede că România este una dintre cele mai frumoase ţări.

Dacă n-am avea această conducere de rahat care să bage mâna foarte adânc în buzunarul oamenilor,românii ar trăi mai bine.

N-aş da România pe nicio ţară,România e locul unde m-am născut şi locul unde doresc să trăiesc.

• I love it 1

• 1 month later...

Romania is a country dead, at least for foreigners. We complain that we have no money and things last Fita, but wait a tad, that's great young mind that parents give tens of millions for everything, work and you. Why Romania is accessed very famous public figures such as Prince Charles, who in his opinion thinks that Romania is one of the most beautiful countries.

Romania? Este la picioarele altora! Ne conduc alte tari! Se fura mult! ..... nu este chiar saraca.....sunt oameni cam 25 % care au multi bani 25% sunt cei modesti 25% abia se descurca iar 25% sunt....vai de ei!!!!!  Mai bine eram comunisti...

O tara ce promite mult poporului si pana la urma promisiunile "zbor"...cred ca, cuvantul "moarta" ii se potriveste, chit ca sunt roman, dar totusi, uitati cum pleaca romanii in strainatate sa isi castige banu`, deoarece aici...

Romania, dupa parerea altora, este o tara "mediocra", "saraca", insa majoritatea sunt doar aberatii...daca ar stii cate locuri frumoase sunt in tara aceasta, si cat de bogata ar putea fi, insa marii investitori se feresc de noi, nu prea stiu de ce...

Probabil suntem vazuti asa din cauza hotilor care dau tarcoale pana si in tarile vecine sau din vina unor parlamentari care fac de ras toata tara, mai ales din cauza asa-ziselor "treburi" pe ju[CENSORED]te facute...

Apoi a aparut si ura intre noi, un lucru extrem de nepotrivit pentru tara aceasta....

Totusi, eu sunt mandru ca fac parte din aceasta tara, chiar daca mai sunt si unele momente cand imi vine sa-mi iau bagajele si sa plec in tarile "bogate"  :lol:

Cu siguranta, majoritatea stiti aceasta melodie, mai ales ca pe data de 1 Decembrie, toata tara ar trebui s-o cante, sa dam dovada ca suntem patrioti :)

Până la urmă e ţara noastră, aici ne-am născut. E adevărat că nu suntem o ţară dezvoltată din multe puncte de vedere dar avem multe locuri cu adevărat frumoase. Păcat că nu ştim să investim în ele. Avem o ţară superbă şi nici nu ne dăm seama. Din păcate degeaba. Normal că mulţi aleg să plece din ţară dacă afară au o şansă la o viaţă mai bună. Dar şi aici s-ar putea face multe lucruri bune dacă am vrea !! 
"Toţi vor schimbare dar nimeni nu face nimic." 

Este o TARA moarta si un Guvern CORUPT . 

Romania? Este la picioarele altora! Ne conduc alte tari! Se fura mult! ..... nu este chiar saraca.....sunt oameni cam 25 % care au multi bani 25% sunt cei modesti 25% abia se descurca iar 25% sunt....vai de ei!!!!!  Mai bine eram comunisti...

IDEM cu voi

Edited by mR.BoGdA

In momentul de fata in Romania nu prea mai este ce fura Dc? : Sa incepem cu Padurile care la mine (In judetul Suceava) sunt pe terminate si majoritatea care mai stau in picioare sunt VANDUTE !! Multe unor strainii.

Monumente si cladiri arhitecturale stau in paragina toate derapanate si pline de oameni ai strazi.

La fel cum ati zis si mai sus Parlamentari corupti si jegosii care intra pe "pile" si stau si *** menta prin parlament. Dupa cum ati vazut multi dorm cu orele pana se termina sedintele.

Ce poti sa spui Romani sunt disperatii dupa bani vand tot ce au si nu se gandesc la Generatia Viitoare ,  adica noi sau urmasi nostri.

Cum zice adishor mai sus mai bine eram comunistii macar atunci nu aveam nici macar 1 banut datorie la alte tari si aveam locuri de munca.

Din pacate justitia in tara la noi nu isi prea face treaba doar atunci cand se dezbate prin parlamente si se iau de gat intre ei.

Avem multe zone care ar putea fi "ridicate" SI peisaje unice un lume , dar dupa cum vedeti cand da romanu de ele vorba aia Mergem la un mic si lasa-m mizeria si dupa mai au gura ca vezi nu are cine sa se ocupe de ele.

Ar fi multe de spus , dar in ritmul asta ar iesi un roman asa ca...

Romania este o tara foarte frumoasa . 

Straini vin sa ne viziteze locurile pe care noi nu stim sa le pretuim . 

Acum cateva zile am fost la un prieten foarte bun care tatueaza , si acolo era un baiat de vreo 17 ani care isi dorea un tatuaj . 

Bineinteles ca mama lui nu era de acord . 

Tatuatorul i-a spus parintelui o replica foarte interesanta . 

" De ce sunteti importriva tatuajelor doamna ? Sa stiti ca oamenii in costume au distrus lumea , nu oamenii tatuati ! " 

Conducerea Romaniei este varza .

Vreau sa vedeti cine ne voteaza noua presedintii , premierii si toate cele . 

Daca ma votati , va maresc pensia ^_^

MAGARI !

r3quDIO.jpg

• I love it 1

Tara saraca ziceti ?
Saraci sunteti voi la mansarda ca stati in casa si va jucati in loc sa va produceti niste euro sa va intretineti

Nu e o tara saraca , insa mentalitatea unora este la pamant si plin de putori infernale

8 ora din zi sacrifica-ti sa-ti faci un viitor , de la muncitor pe santier poti sa ajungi la inginer si patron de firma

in 2014 e rusine sa lucrezi , mai bine stai si te milogesti de mama si de tata nu ?
la lucru si nu mai spuneti ca suntem o tara saraca , saraci sunteti voi ca stati si nu facet nimic

daca nu sunteti in stare sa munciti , deschideti-va o afacere online prin care sa scoateti profit in maxim 5 ani

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links