Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Happy birthday Loading

Dilly-Bau-Bau.
 Share

Recommended Posts

A venit si momentu asta, cand Loading ne zicea noua sa traim multi ani, si el ne zicea mereu sa nu renuntam la vise ca se implinesc.

Uite acum noi avem ocazia de a-ti spune tie sa traiesti un 1000 de ani, sa fii alaturi de cei dragi, sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii cel mai fericit.

Noi am trecut prin multe, si ai fost alaturi mereu de mine cand trebuia sa fac ceva.

Mereu cand intram pe TeamSpeak, veneai la mine si ziceai "Saluut revan, avem putina treaba" si mi-am dat seama ca ai nevoie de ceva :lol:, si desigur iti faceam cu cea mai mare placere.

Sa nu pleci niciodata de pe CsBlackDevil pentru ca aici iti este locul.

Inca odata La multi ani si sa nu uiti ca noi toti contam pe tine si de ziua ta suntem alaturi de tine.

Edited by revan
  • I love it 6

Guest revan micutz
Offf, Loading, am vrut si eu sa postez aici deoarece am fost candva prieteni si sper ca mai suntem doar ca eu numai activez asa mult pe comunitate.

Am vrut doar sa iti zic un calduros La multi ani si stiu ca din partea mea nu prea inseamna nimic dar ar fi urat ca eu sa nu iti zic tie un La multi ani pentru ca m-ai ajutat in toate privintele si iti multumesc.

Sa fii fericit, sa ai tot ce iti doresti si nu uita, intotdeauna nu voi uita de tine si nu numai.

La multi ani inca odata !

• I love it 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links