Arteck Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [RO]¤ Nume în joc : Arteck¤ Vârsta : 18ani¤ Nume : Alex Adrian¤ Oraș : Bucureşti¤ Județ : Capital㤠Țară : România¤ Jocuri preferate : Far cry , Crysis 2 , League of Legends , Counter-Strike 1.6 , Minecraft , SA:MP¤ O scurtă descriere despre tine : Păi pe mine mă pasionează muzica am deja două melodii pe youtube una este TicTaci şi una Sevrajul Iubiri¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil : De pe gogole ¤ Server preferat : Nu am încă un server preferat din această comunitate¤ O poză cu tine : [EN]¤ Name in game : Arteck¤ Age : 18age¤ Name : Alex Adrian¤ City : Bucureşti¤ Contry : Capital㤠Country : România¤ Favorite Games : Far cry , Crysis 2 , League of Legends , Counter-Strike 1.6 , Minecraft , SA:MP¤ A short description about you : Well me I am passionate about the music I already have two songs on youtube one is TiTaci and a Sevrajul Iubiri¤ How did you find CsBlackDevil : Google¤ Server preferred : I still preferred server in the community¤ A picture of you : 2
Recommended Posts