Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Server sters din GT

Leonidas
 Share

Recommended Posts

Va multumesc celor miatzi sters serverul din Gametracker ce sa faci ura asta doare nu-i asa deschideti tu ala care ai sters server si fii pe primul lo0c oricum multumesc mult poate a fost o prostie sa cred in toti copii anyway life goes on !!!!

79.119.174.237 daca esti din csblackdevil mersi mult pretene care ai ip asta!!!

• I love it 3

Salut !

Server-ul este posibil sa iti fi scos din GT, datorita unei comenzi amx_rcon / amx_cvar, deci ti-as sugera ca pentru a evita posibile intamplari asemanatoare sa acorzi acces la aceste comenzi numai celor cu un grad corespunzator, daca nu chiar sa le elimini(amx_cvar). 

Iti urez mult succes cu rank-ul in GameTracker !

Am  fost fraier ca am dat admin pe steam la fondator:)) si clonare steam = gametrackerclaimserver  da nui problema asta ca mau sters din  gt  ca in 1 saptamana juma doua sunt la loc .Dar nu inteleg de ce fac chestii de genul asta  chiar nu m-am certat cu nimeni in comunitatea asta .Poate ca a facut bine ca l-a sters akuma ca voi scoate cvar de pe server si voi da doar la 3 grade  fondator team leader si owner iar ca sa ajunga in gradele astea va trebui sa faca multe pentru server .Asta e akuma invatam din greseli ma asteptam la asta sincer bine ca sa intamplat akum nu cand era in top 50 am facut ceva playeri le ofer server full 22/24 si toate bune si frumoase . Ce mare smecherie au clonatr steamul lu ice si au sters serverul akum dispar adminele pe steam si recomand tuturor sa nu mai dea admine pe steam pt ca se poate ajunge la chestii de genul .

• I love it 1

Foarte probabil serverul a fost înlăturat din GameTracker, ori de un admin cu acces cvar, ori de administratorul de la GameTracker din diferite motive ce ţin de regulament.

Pe viitor dezactivează comenzile la cvar/rcon, aşa ca măsură de precauţie pentru securitatea serverului.

P.s.: Nu s-a găsit nici un cont care să corespundă cu acea adresă de IP.

• I love it 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links