Andreea Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Bună ziua utilizatori CSBD , am şi eu o întrebare , am văzut un nou grad pe forum Dexterous ce înseamnă şi cu ce se ocupă ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Dexterous = îndemânatic În cadrul acestui grup vor face parte doar membrii înzestraţi cu un talent mai special. Acest grad se va oferi în urma unui concurs, gen "Membrii CsBlackDevil au talent". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
!ts Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Dexterous = îndemânatic Acest grad se va oferi membriilor înzestraţi cu talent mai special. Acest grad se va oferi în urma unui concurs, gen "Membrii CsBlackDevil au talent". Se pune si PHOTOSHOP-ul? sau ne filmam cu webcam-ul si punem pe forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Se pune si PHOTOSHOP-ul? sau ne filmam cu webcam-ul si punem pe forum? Atunci când vom organiza acel proiect, cu siguranţă vom oferii mai multe detalii, până atunci, HAVE FUN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts