Jump to content

Recommended Posts

Posted

Încă o victorie clară în faţa lui Dinamo. În prezent asta este diferenţa dintre Steaua şi Dinamo. 
FORŢA STEAUA! 

Scor final: 5-2

Scor general: Steaua Bucuresti 6-3 Dinamo Bucuresti.

Dinamo, cu proiectul ei de "intinerire" a echipei nu se poate stabilii pe top 3.

Probabil ca peste vreo 2-3 ani se va bate la titlu, pana atunci raman doar cu galeria!

• 1 month later...
Posted

Buna seara !

Cum putem petrece aceasta seara minunata de primavara ? Pai, eu va propun sa vizionam "Duelul Madridului" din cadrul finalei Uefa Champions League. Real-Atletico se anunta a fi un meci incins si echilibrat, numai bun de vizionat pentru microbisti, dar si pentru simplii spectatori ai "sportului rege". Fara dar si poate, acest meci are o semnificativa importanta pentru ambele echipe madrilene, "Galacticii" ravnind la al 10-lea trofeu, iar Atletico sperand inca la primul trofeu de acest fel. Meciul se va desfasura in Lisabona incepand cu ora 21;45, fiind transmis de TVR 1, DolceSport 1 si DigiSport 1.

Voi ce parere aveti ? Vor reusii "albii" sa aduca "decarul" in vitrina sau cei de la Atletico vor lua acasa trofeul mult sperat ? Va astept cu predictiile voastre referitoare la acest meci.

Note*: Hala Madrid 

Posted

A castigat Real Madrid.

Scor final: 4-1

*Parere personala: Meciul a fost echilibrat, dar defensiva celor de la Atletico a cedat, iar in minutul 93 Ramos a dat gol si au intrat in preluginiri si Real Madrid au dominat, dand 3 goluri in 10 minute.

Posted (edited)

Meciuri internationale(amicale):

Belgia - Luxemburg (5-1)

Estonia - Gibraltar (1-1)

Montenegro - Iran (0-0)

Rusia - Slovacia (1-0)

Macedonia - Cameroon (0-2)

Australia - America de Sud (1-1)

Si sambata se joaca Romania - Albania (21:00)

Edited by d3v0uTT™
  • I love it 1
Posted

Buna ziua.Astazi, ora 23:00, se joaca primul meci din Campionatul Mondial (Brazilia - Croatia).Cine poate invinge?Brazilia are un lot exceptional, dar nici Croatia nu este mai prejos cu jucatori ca Modric, Mandzukic.Meciul se va desfasura in orasul Sao Paulo din Brazilia.

Posted

Brazilia e mare favorita la castigarea cupei mondiale , sa fim seriosi totusi. Si Croatia are un lot bun cu jucatori precum Rakitic, Modric sau Kovacic dar din punctul meu de vedere nu se pune problema invingatoarei.

Valoarea lotului braziliei : 526,9 milioane de euro pe cand lotul croatiei valoreaza decat 189,8 milioane euro.

Posted

Astazi se joaca un meci foarte interesanta in CM (Cupa Mondiala), campioana contra vice-campioana Cupei Mondiale din 2010, Spania si Olanda, parerea mea este ca va fi un meci interesant, dar eu unul merg pe Spania.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Acestea vor fi evenimentele Campionatului Mondial de fotbal 2014 din Brazilia.

OPTIMI

Brazilia - Chile (1 (3 pen.) - 1 (2 pen.)

Columbia - Uruguay (2 - 0)

Olanda - Mexic (2 - 1)

Costa Rica - Grecia (1 (5 pen.) - 1 (3 pen.)

Franta - Nigeria (2 - 0)

Germania - Algeria (2 - 1)

Argentina - Elvetia (1 - 0)

Belgia - America (2 - 1)

SFERTURI

Brazilia - Columbia (04.07.2014 19:00)

Franta - Germania (04.07.2014 23:00)

Olanda - Costa Rica (05.07.2014 19:00)

Argentina - Belgia (05.07.2014 23:00)

Edited by LoW StaR
Posted (edited)

SFERTURI

Franta - Germania (0 - 1)

Brazilia - Columbia (2 - 1)

-

Argentina - Belgia (1 - 0)

Olanda - Costa Rica (0 (4 pen.) - 0 (3 pen.)

SEMIFINALE

Brazilia - Germania (08.07.2014, 23:00)

-

Argentina - Olanda (09.07.2014, 23:00)

Edited by LoW StaR
  • 2 weeks later...
Posted

Stromsgodset vs Steaua , UCL tur 2
A castigat Steaua cu 1-0 ... nu prea a avut ocazii in prima repriza dar ... in fine ...Ma asteptam sa dea mai multe 2.gif

Guest DependenTT
Posted

A castigat Real Madrid.

Scor final: 4-1

*Parere personala: Meciul a fost echilibrat, dar defensiva celor de la Atletico a cedat, iar in minutul 93 Ramos a dat gol si au intrat in preluginiri si Real Madrid au dominat, dand 3 goluri in 10 minute.

• 1 month later...
Posted

A castigat Real Madrid.

Scor final: 4-1

*Parere personala: Meciul a fost echilibrat, dar defensiva celor de la Atletico a cedat, iar in minutul 93 Ramos a dat gol si au intrat in preluginiri si Real Madrid au dominat, dand 3 goluri in 10 minute.

Atletico  a mai remediat de la aceasta infrangere , a ajuns chiar cea mai buna din Primera Divizion

• 4 weeks later...
Posted

Acuma se joacă meciul dintre Bayern Munich & Manchester City. 

Eu zic că Bayern Munich va avea prima șansă.

De acord cu tine, sunt sigur ca Bayern va face un joc bun. :)

Posted

Acuma se joacă meciul dintre Bayern Munich & Manchester City. 

Eu zic că Bayern Munich va avea prima șansă.

Bayern este la ora actuala echipa cu cel mai bun fotbal si sanse mari sa castige Champions League. Victorie la scor in fata lui Manchester City

• 2 weeks later...
Posted

În această seară se va disputa o partidă din liga 1 românia. Mai exact se va disputa partida dintre CSMS Iași - Concordia Chiajna!

ON: Eu cred că acest meci va fi un meci cât de cât echilibrat. Aștept și părerea voastră.

Posted

Meciul a fost câștigat de Concordia Chiajna. CSMS Iași 1 - 2 Concordia Chiajna. Marcator pentru CSMS Iași a fost Crețu , iar de cea laltă parte pentru Concordia Chiajna au marcat Wellington & Pena. 

Posted (edited)

FC Steaua Bucuresti - PFK Razgrad Ludogorets

1 (6) - (5) 1

Se pare ca campioana Romaniei FC Steaua Bucuresti pleaca acasa dupa ce a pierdut la meciul cu bulgarii PFK Razgrad Ludogorets.

Edited by marKy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.