csbogdancs Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 buna a svrea sa stiu daca as putea obtine si eu sa fac xredirect cu sv po[CENSORED]te ale comunitati deci xredirect nu fura sv ii ia numai cand este full sv ii aduce pe sv meu de ex zmoldschool e full cand cineva se connecteaza il redirectioneaza pe al meu astept decizia din partea ownerilor daca sun de acord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil wayne Teis Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Tu stii sa scrii, sau sa citesti? daca nu mai trecii pe la , regulament! . Limbajul3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum3.2 Nu toleram insultarea membriilor inregistrat in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.4. Reguli de postare4.1 Off-topic/post-hunt/spam4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. http://csblackdevil.com/forums/index.php?/forum/4-regulament/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Nu ai deschis unde trebuia acest topic. As ruga pe cineva cu acces sa mute topicul la Discutii generale. De asemenea te-as invita sa contactezi detinatorul serverului respectiv pentru a discuta. Succes, o zi buna ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Topic mutat din rubrica: Gazduire si dezvoltare → Informaţie → Întrebări recvente, în rubrica: Categorie generală → Social → Discuţii generale. Binecunoscutul plugin xRedirect este un plugin de tip AmxModX. Acesta este un plugin cu care puteţi redirecţiona automat sau manual jucătorii pe alte servere adăugate de dumneavoastră în fişierul serverlist.ini. Pluginul îl puteţi găsi aici. Doreşti xRedirect free de pe ZmOldSchool? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbogdancs Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 nu neaparat de pe zmoldschool de unde vreti si lil tin se pare ca vorbesc urat ?! cu ce nu am respectat regulamentul Link to comment Share on other sites More sharing options...
guest0223 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Din cate stiu la achizitionarea unui server prin oferta de la Seth este interzis xredirectu intre servare.Oricum chiar daca ar fi permis nu iti da nimeni xredirect "moca" de la un server full sa ti-l umple pe al tau.Iti recomand sa iti cumperi boost sau dopuri pentru a-ti umple servarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaine.. Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Este voie xredirect intre servere dar nu de la 0 playeri ci de la 31! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbogdancs Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 frate eu nu dau moca eu in schimb va voi elimina concurenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts