Jump to content
Facebook Twitter Youtube

xredirect de la sv full

csbogdancs
 Share

Recommended Posts

buna a svrea sa stiu daca as putea obtine si eu sa fac xredirect cu sv po[CENSORED]te ale comunitati 

deci xredirect nu fura sv ii ia numai cand este full sv ii aduce pe sv meu de ex zmoldschool e full cand cineva se connecteaza il redirectioneaza pe al meu 

astept decizia din partea ownerilor daca sun de acord

• I love it 1

Tu stii sa scrii, sau sa citesti? daca nu mai trecii pe la , regulament!

. Limbajul
3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
3.2 Nu toleram insultarea membriilor inregistrat in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

Topic mutat din rubrica: Gazduire si dezvoltare → Informaţie → Întrebări recvente, în rubrica: Categorie generală → Social → Discuţii generale.

Binecunoscutul plugin xRedirect este un plugin de tip AmxModX. Acesta este un plugin cu care puteţi redirecţiona automat sau manual jucătorii pe alte servere adăugate de dumneavoastră în fişierul serverlist.ini.

Pluginul îl puteţi găsi aici.

Doreşti xRedirect free de pe ZmOldSchool?  :ph34r:  :blink: 

• I love it 2

Din cate stiu la achizitionarea unui server prin oferta de la Seth este interzis xredirectu intre servare.Oricum chiar daca ar fi permis nu iti da nimeni xredirect "moca" de la un server full sa ti-l umple pe al tau.Iti recomand sa iti cumperi boost sau dopuri pentru a-ti umple servarul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links