csbogdancs Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 buna deci as vrea sa stiu si eu cum editez un film ca as vrea fac un tutorial pt comunitatea csbd si la inceut sa fie tutorial facut pt csbl.... si sa pun pe la mijloc era un program de la windows si as vrea sami spuneti si cum se foloseste problema la photoshop alm luat cs5 si nu suporta se blocheaza des si chestii deastea ce as putea face uitati componentele laptopului meu nu e asa rau dupa parerea mea 4gb rami placa intel si 2 ghz pe procesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Pai, daca vrei sa faci un 'into' pentru comunitate, iti trebuie Camtasia ca sa filmezi, Sony Vegas, After Effects si Cinema 4D ca sa proiectezi. Nu prea ma pricep eu la astea, eu doar ti-am zis cu ce se mai poate obtine un 'film' cum zici tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbogdancs Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 thx dar eu mas referi cum pot pune o poza inaintea sau in videoclip adica pun o poza si sa inceapa iar in video sa pun si asa cate o poza cu ce as avea nevoie acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellwalks Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Puteti explica mai bine cu un exemplu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbogdancs Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 deci pun 1 poza si dupa filmul si tot asa dar am luat camtasia cum a zis revan si sper sa ma descurc cu el dar daca stiti altele de incepator acc exemplu: poza de ex poza forumului si dupa incepe filmul sau o poza oricare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellwalks Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Puteti introduce fotografia de la aceeasi Camtasia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbogdancs Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 De pe tel am luat hypercam si camtasia o sal fac si va spun dqca a mers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fantassy Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Această problemă sa rezolvat comunicănd privat.Dacă ai noi probleme,nu ezita pentru un nou topic. /locked Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts