Lil wayne Teis Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 (edited) Buna Seara ,Doresc si eu sa stiu dece am acele 2 warnuri ?Motivele pentru ele Multumesc AnticipatO seara bunaP.S: Va rog sa modificatii Titlul in Dece warup? nu mi a mai mers tastatura.Respect CSBD Staff Edited February 16, 2014 by Loading WARN +2 / Deschiderea unui topic cu titlu nesugestiv
Loading Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Membrul Lil wayne Teis a fost avertizat pe data de 16 February 2014 - 05:23 PM de către Yo.NuTz. Motiv: Double PostNotificare trimisă către membru: Ai primit warn pentru Post-Hunt (Click)Pedeapsă: - Points: 2 - Remove points: After 7 daysPostul avertizat: http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/93158-acceptat-cerere-viplil-wayne-teis/#entry585127 Iar eu vă voi avertiza acum cu două puncte warn pentru faptul că aţi încălcat o regulă, şi aceea fiind: 2.3 Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute. Vă sugerez să citiţi regulamentul pentru a nu mai întâmpina astfel de probleme. O seară bună! 10
Recommended Posts