aLexftw! Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 1 . Pot platii serverul prin cod reincarcabil vodafone ? 2. Pot pleca din comunitatea CSBD , ca si afiliat in alta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuby Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 1). Nu cred că se plăteşte cod reîncărcabil. 2). Cred că poţi pleca asta doar cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 1.Nu poti plati cu cod reincarcabil. 2.Nu te poti deuce ce gradul de pe acest forum pe altul doar daca faci cerere pe celalalt forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 În momentul de faţă, nu dispunem nici o ofertă prin care vă putem oferi găzduire pentru serverul dumneavoastră prin metoda de plată SMS. Cu privire la a doua întrebare, nu puteti să părăsiţi comunitatea atâta timp cât aţi achiziţionat un server prin intermediul uneia dintre ofertele noastre de hosting. O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts