Suldak Adelina Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Bună Seara . Am şi eu o întrebare , De ce tot mă scoate afară din cont de fiecare dată cand accesez CSBD odată la 30 de min , Si da e bifat Remember me.
Loading Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Bună Seara . Am şi eu o întrebare , De ce tot mă scoate afară din cont de fiecare dată cand accesez CSBD odată la 30 de min , Si da e bifat Remember me. Ce browser utilizezi ?
Suldak Adelina Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Mozilla Firefox am încercat şi pe Chrome acelaş lucru..
Loading Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 La fiecare browser (ex: Internet Explorer, Google Chrome, Mozila FireFox, etc ...) instantaneu te va întreba dacă vrei să salvezi parola la contul respectiv, în arhiva browserului pe care îl utilizezi în acel moment. Mozila FireFox: Google Chrome: 3
Suldak Adelina Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Am salvat , apoi am ieşit de pe forum să fac un test după 10 min ce am stat off.. din nou nu mia rămas salvat..
Loading Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Am salvat , apoi am ieşit de pe forum să fac un test după 10 min ce am stat off.. din nou nu mia rămas salvat.. La browser-ul Google Chrome mergem la Settings → Advanced Settings şi aici vei bifa opţiunea "Offer to save passwords". Google Chrome: La browser-ul Mozila FireFox mergem la Settings → Options → Security şi aici vei bifa opţiunea "Remember passwords for sites". Mozila FireFox: 1
Suldak Adelina Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Gata am rezolvat cu ajutorul lui Loading , mulţumesc mult ! 1
Recommended Posts