Adrian Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Salut, am și eu o întrebare în legătură cu semnătura. Nu pot pune mai mult de cât este specificat aici: Your signature may contain:• Up to 1 images• Images up to 400 x 180 pixels• Up to 3 URLs• Any number of lines Dețin gradul de Technician și am văzut pe la Designeri, Journaliști și alte grupuri că au mai multe imagini. Dacă tot am deschis topic aici, propun să se adauge și Technicienilor așa: 2 imagini maxim 400x150 5 url linii nelimitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoKeR-™ @ CSBD Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 - Această propunere este fost deja discutate: Aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Având grupul primar de Technician, puteți beneficia doar de o imagine în semnătură de tip (.jpg, .png, .gif, etc [...]) cu extensia limitată la 400x180. Cei care au mai mult de o imagine, plus o adresă URL deţin grupurie administrative Moderators, Super Moderators, Administrators sau grupurile diversificate cum ar fi, Loyalty Club, Journalist, Organizers. Nu puteţi folosi simultan o imagine cu o adresă URL deoarece imaginea conţine deja o adresă un URL, iar astfel intervine restricţia impusă de către administraţie. În cazul în care nu suteţi mulţumit de această decizie, vă aştept cu o propunere generală aici. O zi bună! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts