-zDs. Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Daca un server afiliat scade sub average 5 il scoateti din comunitate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FloriNNN Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Odata ce serverul are o vechime in comunitate si nu pleaca cu el .. Nu o sa te scoata afara ))) ... Nu stiu unde ai auzit tu asta.. Like. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
starcs Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 nici daca este nou si are avergenta sub 5 nu cred ca o sa.l scoata deoarece este o comunitate cunoscuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 În nici un caz, singurul motiv pentru care am înlătura un server din comunitate este acela de încălcare a regulamentului, din partea afiliatului: Regulament: Folosirea HLTV-urilor pe serverele. Conflicte între administratorii serverelor care pot influenţa negativ comunitatea. Oferiţi exclusivitate comunitâţii CsBlackDevil pe toată perioada afilieri şi nu susţineţi o altă comunitate prin intermediul nostru, Serverele ce vor avea hostname şi reclame dedicate altor comunităţii vor fi dezafiliate instant. Proprietarul de drept al serverului are obligaţia de a adăuga propriul server în Clanul CSBD de pe GameTracker. Să fiţi alături de noi pentru cel puţin două luni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts