-zDs. Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Daca un server afiliat scade sub average 5 il scoateti din comunitate ?
FloriNNN Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Odata ce serverul are o vechime in comunitate si nu pleaca cu el .. Nu o sa te scoata afara ))) ... Nu stiu unde ai auzit tu asta.. Like. :*
starcs Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 nici daca este nou si are avergenta sub 5 nu cred ca o sa.l scoata deoarece este o comunitate cunoscuta
Loading Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 În nici un caz, singurul motiv pentru care am înlătura un server din comunitate este acela de încălcare a regulamentului, din partea afiliatului: Regulament: Folosirea HLTV-urilor pe serverele. Conflicte între administratorii serverelor care pot influenţa negativ comunitatea. Oferiţi exclusivitate comunitâţii CsBlackDevil pe toată perioada afilieri şi nu susţineţi o altă comunitate prin intermediul nostru, Serverele ce vor avea hostname şi reclame dedicate altor comunităţii vor fi dezafiliate instant. Proprietarul de drept al serverului are obligaţia de a adăuga propriul server în Clanul CSBD de pe GameTracker. Să fiţi alături de noi pentru cel puţin două luni. 1
Recommended Posts