P@c P@4 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Salut! Am o problema cu redirectele cand le deschid imi da o eroare de genul Unable to initialize steam! Va rog sa ma ajutati.. (sa-mi spuneti daca nu am postat unde trebuie)
Adrian Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Primești această eroare? Trebuie doar să instalezi steam-ul. Dacă ai cont, și mai bine! Dacă nu merge, rulează acest .bat în PC: http://cs.apoint.ro/download/fix-Unable-to-initialize-steam.bat Este un simplu registru. Have a nice day!
Mr.Love Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Redirecte...e ca si cum ai spune "A fost odata ca niciodata..." , observ ca unii dintre noi nu s-au dezlipit cu totul de acestea si cred ca ar fi necesar pentru ca folosirea lor, in prezent, este in van. Pe de alta parte, din punctul meu de vedere...timpuri noi, moravuri noi. Au aparut alte tehnici de populare a serverelor iar vremea redirectelor a apus. S-a urmarit ca popularea serverelor sa se faca pe baza "lichiditatilor" [ vrei server full ? Platesti ! ] Profitul trebuie scos din orice, nu? Succes ! 3
Recommended Posts