Jump to content

Gazduire si dezvoltare

ragen
 Share

Recommended Posts

Deoarece nu detii unul din gradele Manager CS 1.6 sau Afiliat , nu poti vedea si tot odata nu poti avea acces la acel subforum . 

si cind nu aveam tot imi arata,acel subforum,si chiar cind aveam manager nu imi arata acel subforum,mi-a arat si deoda mi-a disparut

si cind nu aveam tot imi arata,acel subforum,si chiar cind aveam manager nu imi arata acel subforum,mi-a arat si deoda mi-a disparut

Deoarece tu detii gradul de Organizator al acestui forum , nu vad de ce ti-ar trebui acces la acel subforum . Acel subforum e creat pentru problemele si nelamuririle Ownerilor al serverelor inscrise in comunitate . 

• I love it 1

Deoarece tu detii gradul de Organizator al acestui forum , nu vad de ce ti-ar trebui acces la acel subforum . Acel subforum e creat pentru problemele si nelamuririle Ownerilor al serverelor inscrise in comunitate . 

nu conteaza dc si cum imi trebu acest subforum,vreau macar sa aflu dc nu-mi mai arata acest subforum ?

Din cauza gradului tau de acces . 

si daca iti spun ca nu ii din pricina gradului,acuma am intrat pe un alt cont de member,si nu arata,cind eram eu member imi arata acel subforum,si cind am luat gradu de manager,mi-a arat un timp oarecare si dupa asta mi-a disparut!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.