ragen Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 am si eu o mica,mare daca I se poate spune si asa,nustiu ce sa intimplat cu Subforumu,Sesizari de Suport Nr.1 Nr.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo.NuTz Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Deoarece nu detii unul din gradele Manager CS 1.6 sau Afiliat , nu poti vedea si tot odata nu poti avea acces la acel subforum . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragen Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Deoarece nu detii unul din gradele Manager CS 1.6 sau Afiliat , nu poti vedea si tot odata nu poti avea acces la acel subforum . si cind nu aveam tot imi arata,acel subforum,si chiar cind aveam manager nu imi arata acel subforum,mi-a arat si deoda mi-a disparut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo.NuTz Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 si cind nu aveam tot imi arata,acel subforum,si chiar cind aveam manager nu imi arata acel subforum,mi-a arat si deoda mi-a disparut Deoarece tu detii gradul de Organizator al acestui forum , nu vad de ce ti-ar trebui acces la acel subforum . Acel subforum e creat pentru problemele si nelamuririle Ownerilor al serverelor inscrise in comunitate . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragen Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Deoarece tu detii gradul de Organizator al acestui forum , nu vad de ce ti-ar trebui acces la acel subforum . Acel subforum e creat pentru problemele si nelamuririle Ownerilor al serverelor inscrise in comunitate . nu conteaza dc si cum imi trebu acest subforum,vreau macar sa aflu dc nu-mi mai arata acest subforum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo.NuTz Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 nu conteaza dc si cum imi trebu acest subforum,vreau macar sa aflu dc nu-mi mai arata acest subforum ? Din cauza gradului tau de acces . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragen Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Din cauza gradului tau de acces . si daca iti spun ca nu ii din pricina gradului,acuma am intrat pe un alt cont de member,si nu arata,cind eram eu member imi arata acel subforum,si cind am luat gradu de manager,mi-a arat un timp oarecare si dupa asta mi-a disparut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dochin Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Ajunge atît Off-Topic aici. Aşteaptă să răspundă un Administrator pentru a te lămuri. Eu sunt deacord cu Yo.nutz, dacă nu ai Manager sau Afiliat nu îţi arată acel subforum! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Rubrica Sesizări de suport este dedicată Ownerilor de servere CS 1.6 şi nu numai, ce deţin grupul de Manager CS1.6 respectiv Afiliat. O seară bună! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts