KoZoFsKy Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) Se rezolva vreodata? Edited January 4, 2014 by Sethhh. warn +2 deschiderea unui topic cu titlu nesugestiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Nu e de la comunitate e da la PC tau sau browser foloseste Google Chrome...Opera nu-i asa de misto are buguri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoKeR-™ @ CSBD Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 aceasta este o problemă de dvs. de internet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoZoFsKy Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Dupa cum observati pe russia nu merge ,si am schimbat inapoi pe romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dochin Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Această problemă poate fi cauzată din cauza Browserului pe care îl folosiţi Dumneavoastră. Eu v-aş sugera Mozilla Firefox este cel mai bun Browser, nu prea întîlniţi probleme. Schimbaţi Browserul şi spuneţi-mi dacă încă aveţi această problemă! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Deja Vu. Acesta este un bug cu un grad scăzut de dificultate apărut în urma ultimului update la software-ul InvisionPower Board (IPB) versiunea 3.4.6, pentru soluţionarea acestei probleme trebuie schimbat Hook-ul actual "Countries Mod" cu o versiune mai recentă. Vom face teste ce au ca rol determinarea experimentală a rezistenței și funcționării fără întâmpinarea a noi erori/bug-uri din partea Hook-ului. O seară bună! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts