Andreea Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Am deschis acest topic pentru Membrii care stiu sa faca fraze propoziti frumoase de exemplu am sa va arat eu mai jos mai multe facute de mine : - Unii îți promit că nu vor pleca niciodată. Și nu pleacă. Dar , cu siguranță,uită de tine , chiar dacă rămân pe-aproape ! - Eşti băiat , îţi place să vezi fetele plângând ! Să nu uiţi că într-o zi vei fii tată , şi te va durea să-ţi vezi fata plângând ! - Nu te aştepta la prea multe de la mine , pentru că am învăţat să nu ofer mai mult decât primesc ! - Într-o zi , te voi face să fii mândru c-am fost a ta pentru o clipă şi ruşinat că n-ai ştiut să mă păstrezi. Promit ! - Nu mai lupta pentru cineva care nu-și dorește să lupți pentru el ! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 Update va astept si pe alti cu fraze / propoziti - Mulţi cred că dacă zâmbeşti eşti bine ! - Dacă nu eşti acolo când trebuie degeaba eşti altădată ! - Avem în faţa ochilor nişte mari comori,dar păcat că nu le vedem. - Şi-n ochii tăi mă simt cea mai frumoasă - Tati, de ce mor mereu persoanele bune ? - Tu, când mergi în grădină, iei florile urâte sau cele mai frumoase ? - Zâmbeşte , iubeşte din toată inima , iartă şi bucură-te!Totul se poate termina într-o secundă. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 Update va astept si pe alti cu fraze / propoziti - În vis şi în iubire nu există imposibil !!! Hai deti mai , nu e asa de greu va astept si pe voi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellwalks Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 The flowers were born together, and wind separated them.But our hearts is just separated by God. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 - O barca se zbate -In largul marii -O inima te cheama -Sa n-o dai uitari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 A iubi inseamna a darui mereu , pana ce simti ca te stingi . Si totusi , daruind iubire , nu te mistui , ci...traiesti! Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului. Dragostea nu este numai flori,zambete,iubire,ci inseamna si lacrimi,dorinta,pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Călin™ Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Aparent da, sunt bine....însă doar Cel de Sus ştie ce este în sufletul meu. Deşteptăciunea are limite, prostia n-are margini. Speranţa moare ultima. Trăieşte clipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3admau Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 sper sa placa..... Viaţa e scurtă, aşa că încalcă regulile, iartă repede, sărută încet, iubeşte cu adevărat, râzi din toată inima şi niciodată nu regreta ceva ce te-a făcut să zâmbeşti! Am invatat ca atunci cand pierzi pe cineva drag sau pe cine iubesti, ai da orice si oricat numai sa fie din nou langa tine, sa razi si sa iubesti. Am invatat ca orice lucru frumos se poate sfarsii intr-o buna zii. Am invatat sa iubesc, sa pierd ce am iubit si sa recapat puterea sa...iubesc. Trecutul ne transformă în prezent. Suntem ceea ce trăim, devenim ceea ce am trăit. Sa nu fii trist ca cerul este plin de nori , ca plantele rasar dupa ploaie Amintirile frumoase sunt bijuterii pierdute. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine si cand se va indragosti de zambetul tau. Suntem doar o specie mai avansata de maimute, a unei stele distruse pe o planeta mica, dar putem intelege Universul, asta ne face ceva special. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTARD;s Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Sentimentul de a fi iubit foarte mult de cineva iti da putere , sa iubesti foarte mult pe cineva iti da curaj . Dragostea e singurul loc unde se joaca 2 si ambii castiga ! Daca cineva nu a gresit niciodata inseamna ca nu a facut nimic nou . Timpul vindeca aproape orice . Dai timpului timp . Distanta dintre vis si realitate se numeste actiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Foarte frumoase a ficaruia , vad ca exista si oameni care stiu sa faca propoziti / fraze chiar foarte frumoase ! Va mai astept >< 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTARD;s Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Daca doresti ceva , lupta pana la capat . Nimeni nu a primit nimic doar stand pe loc si asteptand sa primeasca lucrul dorit. Cand ai lacrimi nu inseamna ca esti trist . La fel cum zambetul nu inseamna ca esti fericit. Intelepciunea nu vine neaparat odata cu varsta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Viaţa e duelul Lui Dumnezeu cu diavolul, iar câmpul de bătălie sunt eu. Dacă iubeşti pe cineva, înseamnă că eşti îngerul lui păzitor, daca te iubeşte cineva, înseamnă că ai un înger păzitor. Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSUNAMI_10Q Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 -People aren’t against you; they are for themselves -Climb mountains not so the world can see you, but so you can see the world -Go where you’re celebrated, not where you’re tolerated -sometimes ACTIONS speak louder than words Link to comment Share on other sites More sharing options...
yourself Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Eu construiesc poduri mental Masurarile lor sunt simple Eu le construiesc dintr-un nimic Sa ajung acolo, unde te afli tu acum Eu asa si nu te-am gasit Deschid ochii, iar in fata mea e o prapastie Drumul meu e terminat, am sosit O poezie dintr-un film foarte emotional, care mi-a placut foarte mult si o impartasesc acum cu voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dochin Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Niciodată să nu înlocuieşti un suflet bun cu un chip frumos! Te întrebi de ce prietenii nu te caută ? E simplu , lor le e bine ! Dar când au nevoie de ceva zic : -"Vaiiii , ce dor mi`a fost de tine " ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTARD;s Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Daca nu risti nimic , riscul e si mai mare ! Cei care nu cred in magie nu o vor vedea niciodata . Libertatea este oxigenul sufletului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Daca..... -Daca as fi apa Nu as avea nevoie de lacrimi -Daca as fi soare Nu as avea nevoie de caldura -Daca as fi cer Nu as avea nevoie de stele -Daca ai fi cu mine Nu as avea nevoie de nimica -Daca as fi pamant Nu as avea nevoie de luma -Daca as fi picatura As vrea pe buzele sale sa ma topesc -Daca as avea cum Sa fiu o ploaie As ploua Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex171717 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Vreau ca dragostea noastra sa alerge in pampers prin casa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex171717 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 -"Daca dormi trimite visele tale, daca plingi - lacrimile tale" r/s " is in wc sa-ti trimit ceva???" xD -El " uite a cazut o stea pune-ti o dorinta" Ea- " vreau ca sa te casatoresti cu mine" El " uite, a zburat inapoi" xD - Viata este complicata, odata ce ai toate cartile pe mina ea decide sa joace sah cu tine - Odata si odata vine acel moment cind iti dai seama ca Mama a avut dreptate - "iubito uite ce zi frumoasa cu soare; - Ce vrei sa insinuezi; - Pai singura ai spus ca ma vei lasa intr-o zi frumoasa cu soare " -La sfirsit incepi a te gindi la inceput - O sa ma opresc din a te iubi atunci cind pictorul orb va desena sunetul caderii petalelor de trandafir pe podeaua de cristal a unui castel care nici nu exista...... - Lasa .... daca el al tau se va intoarce daca nu inseamna ca nici nu a fost al tau.... - Nu este dragoste fara durere s-a gindit iepurasu si a imbratisat ariciul :D" - S-a certat baiatul cu fata .... fata si-a pus status " ma duc la intilnire" baiatul " ma duc sa beau cu prietenii" intr-un sfirsit s-au intilnit amindoi la magazin in rind dupa piine Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex171717 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 (edited) -Prietenia barbateasca .. " Vine barbatul la 4 dimineata acasa, sotia intreaba -Unde ai fost, la un prieten am dormit.... suna la 10 din prieteni...... la 6 prieteni a dormit si la 4 inca doarme...... - "Intr-un moment de greutate daca vrei sa te dai batut , gindeste ca daca te dai batut mai bine nu va fi ....." Edited January 7, 2014 by LuMiX warn+2 / 3x post Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTARD;s Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Nu vei pierde niciodata daruind. Multumeste-te cu ceea ce ai!Lupta pentru ceea ce iti doresti si iubestei pe cei care te iubesc ! Cei slabi se razbuna , cei puternici iarta si cei fericiti uita ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di.ana ♥ Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 ♥ Zice ea că te iubeşte, dar nu ca inima mea. ♥ De ce îmi spui că iubeşti când tot ce faci e să răneşti ? ♥ Dacă pleacă de tot practic îţi face o favoare. ♥ Dragostea noastră a crescut cu fiecare zi petrecută împreună. ♥ FETE .. Poţi avea în fiecare noapte câte una. DEGEABA, dacă n-ai una pentru TOTDEAUNA. ♥ Ai fost, eşti şi vei rămâne mereu special pentru mine. ♥ Chiar dacă vorbim rar, atunci când vorbesc cu tine sunt cea mai fericită. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Razi si toata lumea va rade cu tine , plangi si vei plange singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 "În viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături." “Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts